Με πίστη σε μια δύσκολη αποστολή

Η ΑΕΚ αντιμετωπίσει την Μπάγερν Μονάχου εκτός έδρας, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League και θέλει να πραγματοποιήσει μια καλή εμφάνιση, κυνηγώντας ένα θετικό αποτέλεσμα (22:00).

Η ΑΕΚ αντιμετωπίσει την Μπάγερν Μονάχου εκτός έδρας, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League και θέλει να πραγματοποιήσει μια καλή εμφάνιση, κυνηγώντας ένα θετικό αποτέλεσμα (22:00). Οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν ακόμα βαθμό στον πέμπτο όμιλο, μετά από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές. 

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ζήτησε από τους παίκτες του να παρουσιάσουν καλύτερο αγωνιστικό προφίλ, συγκριτικά με την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα. Ο Έλληνας τεχνικός θέλει από τους πρωταθλητές Ελλάδος πάθος και προσοχή, κόντρα σε μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. 

Ο Ουζουνίδης αναμένεται να διατηρήσει το 4-4-1-1 και σε αυτή την αναμέτρηση, στην οποία δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Λιβάγια και στον τραυματία, Μπακασέτα. Ο Μπάρκας θα καθίσει στην εστία των «κιτρινόμαυρων», με τους Τσιγκρίνσκι και Λαμπρόπουλο να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Οι Χουλτ και Μπακάκης θα είναι οι δυο μπακ, με τους Σιμόες και Γαλανόπουλο να αποτελεί το δίδυμο των κεντρικών μέσων. Οι Γκάλο, Μπογέ και Μάνταλος θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, πίσω από τον Πόνσε, ο οποίος θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης. 

Από την άλλη πλευρά, οι Βαυαροί αναμένεται να παραταχθούν με τον Νόιερ στην εστία και τους Χούμελς και Σίλε στο κέντρο της άμυνας. Οι Κίμιχ και Αλάμπα θα είναι οι δυο μπακ, με τους Γκορέτσκα, Μαρτίνεθ και Μίλε να είναι οι τρεις μέσοι της ομάδας του Κόβατς. Στην επίθεση αναμένεται να ξεκινήσουν οι Γκνάμπρι, Ριμπερί και Λεβαντόφσκι. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.