Olympia «Creative Ideas»: Ο κόσμος μέσα από τα μάτια των παιδιών

Το 1st Olympia “Creative Ideas” Pitching Lab, θα πραγματοποιηθεί από 1 ως 4 Δεκεμβρίου στον Πύργο, στο πλαίσιο του 21ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας. Έξη εκπαιδευτές, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, σε εξειδικευμένα μαθήματα θα εκπαιδεύσουν τους συμμετέχοντες στις ιδιαιτερότητες του Κινηματογράφου για Παιδιά και Νέους, επικεντρώνοντας στην ανάπτυξη των ιδεών που θα παρουσιάσουν...

Το 1st Olympia “Creative Ideas” Pitching Lab, θα πραγματοποιηθεί από 1 ως 4 Δεκεμβρίου στον Πύργο, στο πλαίσιο του 21ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας. Έξη εκπαιδευτές, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, σε εξειδικευμένα μαθήματα θα εκπαιδεύσουν τους συμμετέχοντες στις ιδιαιτερότητες του Κινηματογράφου για Παιδιά και Νέους, επικεντρώνοντας στην ανάπτυξη των ιδεών που θα παρουσιάσουν οι συμμετέχοντες. Η καλύτερη ιδέα θα χρηματοδοτηθεί από την ΕΡΤ με 2.000 ευρώ, για να ενθαρρύνει τα περαιτέρω βήματα για την πραγματοποίηση της ταινίας.

Με το  Olympia “Creative Ideas” Pitching Lab, το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους, στοχεύει στα εξής:

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους, θα στηρίξει με όλους τους δυνατούς τρόπους, όχι μόνο την ιδέα που θα βραβευθεί αλλά και τις υπόλοιπες ενδιαφέρουσες ιδέες που θα παρουσιαστούν στο “Creative Ideas”.
Η μέγιστη διάρκεια για ταινία μυθοπλασίας ή animation είναι 20 λεπτά και για ντοκιμαντέρ 30 λεπτά.

ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ

Οι ταινίες «για παιδιά και νέους» είναι ταινίες μυθοπλασίας, ντοκιμαντέρ ή animation, απευθύνονται σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, από τη νηπιακή ηλικία ως την ηλικία των 18 ετών. Οι συμμετέχοντες  μπορούν να επιλέξουν ελεύθερα σε ποια ηλικιακή κατηγορία θέλουν κυρίως να απευθύνεται η ταινία τους.
Βασικές αρχές:

Διαβάστε όλο το θέμα στο TVXS.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.