Ο ΠΑΟΚ έφτασε στη Βουδαπέστη (pic)

Μιάμιση ώρα κράτησε η πτήση τσάρτερ με την αποστολή να πατάει σε μαγυάρικο έδαφος και τον πιλότο να εύχεται “καλή επιτυχία” στην ομάδα-Εν αναμονή άφιξης και Ιβάν Σαββίδη στην Ουγγαρία

Μετά από πτήση που κράτησε περίπου μιάμιση ώρα, ο ΠΑΟΚ έφτασε (μεσημέρι Τετάρτης 7/11) στη Βουδαπέστη και μπαίνει για τα καλά πλέον στο κλίμα της αναμέτρησης (8/11, 19:55) με τη Βίντι, ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι.
Στις τάξεις της αποστολής επικρατεί εξαιρετικό κλίμα(χαρακτηριστική η φωτογραφία του Κάνιας που δημοσιεύει το novasports.gr), αισιοδοξία, ετοιμότητα και αντίληψη για τη σημασία του παιχνιδιού.
Στη διάρκεια της πτήσης τσάρτερ, ο πιλότος εν μέσω των γενικών πληροφοριών που έδινε στα μέλη της αποστολής, ευχήθηκε και “καλή επιτυχία” στην ομάδα. 

Στην Ουγγαρία αναμένεται και ο Ιβάν Σαββίδης που θα είναι -σε ένα ακόμη παιχνίδι- κοντά στην ομάδα. Ηδη, αρκετοί συνοδοί και μέλη της διοίκησης είναι μαζί με την ομάδα, όπως -μεταξύ άλλων- τα μέλη του δ.σ., Μαρία Γκοντσαρόβα, Ηλίας Γεροντίδης, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, ο στενός συνεργάτης του Ιβάν Σαββίδη, Κώστας Φωτιάδης.
Στο πρόγραμμα της ημέρας (7/11), ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 20:00 στην έδρα της αναμέτρησης. Στις 19:15 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Ραζβάν Λουτσέσκου και εκπροσώπου των ποδοσφαιριστών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.