Ξάνθη, ασκήσεις άμυνας και Μελιόπουλος

Η θρακική ομάδα είναι σε διαδικασία προετοιμασίας για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο και ο Μίλαν Ράσταβατς με τους παίκτες δουλεύουν σε θέματα τακτικής-Ο Γκούμας κάλεσε τον Μελιόπουλο στην Εθνική Νέων

Το εντός έδρας παιχνίδι της Ξάνθης με τον Πανιώνιο (10/11, 19:00) μπαίνει σε πρώτο επίπεδο ενδιαφέροντος για τη θρακική ομάδα, για τον Μίλαν Ράσταβατς και τους παίκτες του.
Οπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, η επίσημη ενημέρωση της ομάδας για την προπόνηση (7/11) της ομάδας… “μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης και το αερόβιο τρέξιμο, το τεχνικό επιτελείο μέσα από ένα μεγάλο εύρος διαφορετικών ασκήσεων, έριξε το βάρος σε συγκεκριμένους τομείς της άμυνας και της ανάπτυξης της ομάδας”. 
Στο μεταξύ, ο μέσος της Ξάνθης, ο Δημήτρης Μελιόπουλος κλήθηκε από τον Γιάννη Γκούμα  για τους αγώνες της Εθνικής Νέων στον 13ο όμιλο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2019 το οποίο θα διεξαχθεί στην Βουλγαρία. Πρόκειται για τις αναμετρήσεις με Βουλγαρία, Ρουμανία και Γιβραλτάρ στις 14, 17 και 20 Νοεμβρίου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.