Πρωταθλητής στην Κίνα ο Βίτορ Περέιρα!

Ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού πανηγύρισε τον τίτλο του πρωταθλητή στην ασιατική χώρα με την Σανγκάη SIPG βάζοντας τέλος στην ηγεμονία της Γκουανγκζού Evergrande.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Σανγκάη SIPG έφτασε στην κορυφή του κινεζικού ποδοσφαίρου, με αποτέλεσμα να βάλει τέλος στο σερί της Γκουανγκζού Evergrande, η οποία κυριαρχούσε από το 2011. Η ομάδα του Βίτορ Περέιρα, που  πέρασε το πρώτο εξάμηνο του 2015 από τον πάγκο του Ολυμπιακού, επικράτησε με 2-1 της Μπειτζίνγκ Ρένε στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής, αφήνοντας 8 πόντους πίσω της την πρωταθλήτρια, που ηττήθηκε εκτός έδρας με 2-0 από την Ντανγκνταϊ Λιφάν. Κάπως έτσι η Σανγκάη SIPG έφτασε τους 68 βαθμούς πανηγυρίζοντας τον τίτλο.

Το σύνολο του Περέιρα –διαδέχθηκε το συμπατριώτη του Αντρέ Βίλας Μπόας- έχει ηττηθεί μόλις τρεις φορές σε 29 αναμετρήσεις έχοντας τη δεύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα. Η επιτυχία βασίστηκε στους δύο Βραζιλιάνους, Όσκαρ και Χουλκ, καθώς και στον Κινέζο επιθετικό Γου Λέι, ο οποίος είχε απίθανους αριθμούς: 26 γκολ και 10 ασίστ σε 27 συμμετοχές. Από κοντά κι ο Όσκαρ με 18 ασίστ και 12 γκολ, ενώ ο Χουλκ είχε 13 γκολ και 12 ασίστ.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.