“Θέλουμε την πρόκριση, η ήττα στη Θεσσαλονίκη θα μας βοηθήσει”

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου περιμένει έναν διαφορετικό ΠΑΟΚ στο δεύτερο παιχνίδι (8/11, 19:55) με τη Βίντι-Ο Ρουμάνος τεχνικός αναφέρθηκε σε αρκετά θέματα στη συνέντευξη Τύπου μία μέρα πριν από το παιχνίδι με την ουγγρική ομάδα

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου περιμένει από τους παίκτες του μια διαφορετική αντίδραση και σίγουρα καλύτερο παιχνίδι από τον ΠΑΟΚ στη Βουδαπέστη με τη Βίντι (8/11, 19:55) έχοντας πάρει η ομάδα χρήσιμα διδάγματα από το προηγούμενο ματς και την ήττα στην Τούμπα.
Αναφέρθηκε (7/11) σε αυτό ο Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου (σχετική φωτό) και είπε: “Η αλήθεια είναι ότι πριν δύο εβδομάδες ίσως υποτιμήσαμε τον αντίπαλό μας. Ισως γιατί κερδίσαμε εύκολα την Μπάτε και η Μπάτε κέρδισε εύκολα εδώ. Ηταν και τα ντέρμπι στην Ελλάδα που κερδίσαμε και ήμασταν σε μια καλή ψυχολογία οπότε πιστέψαμε ότι θα κερδίσουμε και τη Βίντι με την ίδια ευκολία. Την ίδια στιγμή και η Βίντι δεν βρισκόταν πριν από το δικό μας παιχνίδι σε καλή κατάσταση. Τώρα ξέρουμε πώς πρέπει να αντιμετωπίσουμε το αυριανό παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που έχει εμπειρία, είναι πιεθαρχημένη, τρέχει πολύ και έχει πλάνο στο γήπεδο. Πιστεύω ότι η ήττα στη Θεσσαλονίκη θα μας βοηθήσει αύριο”. 
Ρωτήθηκε για τον συνδυασμό, τον στόχο κατάκτησης του Πρωταθλήματος και την πορεία στην Ευρώπη: “Ξέρουμε πολύ καλά, ότι ο καθένας από εμάς είναι τρελός για να κερδίσει τον τίτλο αυτή τη σεζόν γιατί την προηγούμενη έγιναν άλλα πράγματα. Την ίδια στιγμή έχοντας δύσκολα παιχνίδια και στο Europa League και στο Πρωτάθλημα, προσπαθούσαμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε από το καθένα. Το καταφέραμε απόλυτα, το μόνο λάθος βήμα μας ήταν το ματς με τη Βίντι στην έδρα μας. Είμαστε συγκεντρωμένοι για το παιχνίδι αύριο”.
Ρωτήθηκε για το αν αυτό το ματς έτσι όπως είναι η κατάσταση στον όμιλο είναι καθοριστικό. Είπε: “Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι αυτή τη στιγμή. Θα προτιμούσα να μην κάνω υπολογισμούς, προτιμώ να προετοιμάσω την ομάδα πολύ καλά ώστε να μπούμε στο γήπεδο και να κάνουμε το παιχνίδι μας. 
Αναφέρθηκε στην ψυχολογία του ΠΑΟΚ από τα αποτελέσματα και από τα ματς που προηγήθηκαν και τα ντέρμπι: “Μας δίνει αυτοπεποίθηση, το πώς θα οργανώσουμε αυτό το παιχνίδι. Χάσαμε από την Μπενφίκα, είδατε πώς. Χάσαμε και από την Τσέλσι. Αντιμετωπίζοντας την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό ήταν αδύνατο να κάνουμε λάθος βήματα. Βρισκόμαστε εδώ για να συνεχίσουμε στο Europa League, αυτός είναι ο στόχος. Κάθε στόχος επιτυγχάνεται στο τέλος. Η πρόκριση είναι ένας στόχος. Από εκεί και πέρα, έπρεπε να δω τη μεγαλύτερη εικόνα για να μη γίνουνε τα λάθος βήματα έχοντας μια στρατηγική -θέλοντας και μη- από τη στιγμή που έχεις τόσα πολλά παιχνίδια”.
Ρωτήθηκε για την 11άδα και για τον Μαουρίσιο: “Εχω την πρώτη ιδέα για την αρχική 11άδα αλλά μπορεί να συμβεί οτιδήποτε ακόμη και στην τελευταία προπόνηση. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να κρατήσω τον Μαουρίσιο στην 18άδα αύριο. Πήρε μέρος σε δύο προπονήσεις ολοκληρωμένες με την ομάδα. Αυτές τις δύο εβδομάδες δούλεψε πολύ σκληρά, δεν έμεινε πολύ καιρό εκτός γηπέδου, άρχισε αμέσως μετά τον τραυματισμό, θέλουμε όσο το δυνατόν συντομότερα να τον βάλουμε με ασφάλεια στον ανταγωνισμό της ομάδας”. 
Ρωτήθηκε για τον Χατσερίντι και τις πρόσφατες δηλώσεις του. Είπε: “Είναι φυσιολογικό για έναν παίκτη να έχει μια τέτοια σκέψη, να μη νιώθει καλά αν δεν παίζει όσο θα ήθελε. Δεν βρίσκω κάτι παράλογο σε αυτές τις δηλώσεις. Από την άλλη, είναι ξεκάθαρο ότι έχουμε δύο κεντρικούς αμυντικούς που γνωρίζονται απόλυτα μεταξύ τους, κάνουν καλά παιχνίδια και ταιριάζουν σε αυτό το στυλ παιχνιδιού που έχουμε. Και την ίδια στιγμή υπάρχουν γενικότερα καλές τοποθετήσεις από την τετράδα της άμυνας και είναι δύσκολο για οποιονδήποτε παίκτη να μπει στη φιλοσοφία της ομάδας μας”. 
Ρωτήθηκε για το αν πιστεύει ότι αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ είναι πιο οργανωμένη και πειθαρχημένη ομάδα από τη Βίντι. Και είπε: “Δεν έχει σημασία τι πιστεύω εγώ, πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.