Νίκη της Ρόμα με γκολ Μανωλά στη Μόσχα!

Η Ρόμα ήταν καλύτερη και παρότι σε κάποια σημεία «έπαιξε» με τη φωτιά, κατάφερε και πήρε μια σπουδαία νίκη επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η Ρόμα ήταν καλύτερη και παρότι σε κάποια σημεία «έπαιξε» με τη φωτιά, κατάφερε και πήρε μια σπουδαία νίκη επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με σκορ 2-1

Η Ιταλική ομάδα κατάφερε να πάρει νωρίς προβάδισμα, με κεφαλιά του Κώστα Μανωλά στο 4ο λεπτό. Ο 27χρονος Έλληνας διεθνής αμυντικός πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι έπειτα από κόρνερ του Πελεγκρίνι και με γυριστή κεφαλιά έκανε το 0-1.


Η ΤΣΣΚΑ προσπάθησε να ισορροπήσει κυρίως στα συναισθήματα του παιχνιδιού. Δημιούργησε 2-3 καλές φάσεις ως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου αλλά εκεί παρά την εξαιρετική παρουσία του Αχμέτοφ δεν μπόρεσε να φτάσει στο γκολ.

Το έκανε στο 6ο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου, με τον 19χρονο Ισλανδό Σίγκουρτσον έπειτα από άλλη μια δημιουργική ενέργεια του Αχμέτοφ και.. μερική αδράνεια της άμυνας των «Τζιαλορόσι»!

Κάπου εκεί κρίθηκε το ματς πάνω στις «χρυσές» του λεπτομέρειες. Η ΤΣΣΚΑ θέλησε να αξιοποιήσει τον ενθουσιασμό της και η Ρόμα τις εμπειρίες της. 

Στο 56ο λεπτό αυτός ο ενθουσιασμός των γηπεδούχων τους εξέθεσε όταν ξέφυγε ο Κλάϊφερτ κι ο Μάγκνιουσον – έχοντας ήδη «φορτωθεί» με κίτρινη κάρτα – τον ανέτρεψε βλέποντας το δρόμο προς τα αποδυτήρια μέσω της καθοριστικής αποβολής!

Η Ιταλική ομάδα κατάφερε να αξιοποιήσει αυτή την αναστάτωση στην αντίπαλη άμυνα τρία λεπτά αργότερα όταν από καραμπόλα ο Πελεγκρίνι βρέθηκε ξεμαρκάριστος σε θέση μέσα – αριστερά πλασάροντας τον Ακινφέεφ.

Ακολούθησε η κατά κάποιο τρόπο διαδικασία της «ρώσικης ρουλέτας» με την ΤΣΣΚΑ να ρισκάρει δημιουργώντας φάσεις προς την εστία του Όλσεν.
 Δεν έφτασε στο γκολ όπως δεν το έκανε και η Ρόμα του εκστασιασμένου – λόγω εκνευρισμού – Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο βλέποντας αυτός το πόσο λίγο απείχε η απώλεια των όσων είχε στα χέρια της η ομάδα του ως τα τελευταία λεπτά.

Το 1-2 έμεινε ως τελικό αποτέλεσμα. Ο Μανωλάς απολαμβάνει το 3ο του γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ με την φανέλα της Ιταλικής ομάδας η οποία έχει πλέον σοβαρό αβαντάζ πρόκρισης από τον 7ο όμιλο της διοργάνωσης.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Β. Γκοντσαρένκο) : Ακινφέεφ, Φερνάντες (12’ Σενίκοφ), Ναμπάμπκιν, Μάγκνιουσον, Μπεσάο, Αχμέτοφ (76΄Κοσόνοφ), Μπιγιόλ, Ομπλιάκοφ, Σίγκουρτσον (64’ Τσερνόφ), Βλάσιτς, Τσαλόφ

Ρόμα (Ντι Φραντσέσκο) : Όλσεν, Σαντόν, Κολάροφ, Μανωλάς, Φάτζιο, Νζονζί, Κριστάντε, Πελεγκρίνι (82΄Ζανιόλο), Φλορέντσι (87’ Ζεσούς), Κλάϊφερτ (70’ Κλάϊφερτ), Ντζέκο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.