Τοπμέλερ: “Καυτή ομάδα ο Ολυμπιακός”

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό, ο προπονητής της Ντουντελάνζ, Ντίνο Τοπμέλερ στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε η πρωταθλήτρια Λουξεμβούργου το βράδυ της Τετάρτης στο Καραϊσκάκη.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό, ο προπονητής της Ντουντελάνζ, Ντίνο Τοπμέλερ στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε η πρωταθλήτρια Λουξεμβούργου το βράδυ της Τετάρτης στο Καραϊσκάκη.

Περιμένετε διαφορές στο παιχνίδι του Καραϊσκάκη συγκριτικά με το πρώτο ματς;
«Δεν πρόκειται να αποκαλύψω τώρα τις διαφορές που μπορεί να κάνουμε ως προς την τακτική μας. Αύριο μετά το μεσημέρι θα δω με τι σύνθεση και τι τακτική θα κατέβουμε. Ξέρω ότι θα έχουμε ευκαιρίες, αλλά όταν παίζεις απέναντι σε μία δυνατή ομάδα, πρέπει εσύ να εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν».

Ποιοι είναι οι πιο σοβαροί κίνδυνοι που περιμένετε από τον Ολυμπιακό;
«Ο Ολυμπιακός έπαιξε καλή μπάλα, ο Φορτούνης ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου, αλλά και οι υπόλοιποι είναι καλοί, γρήγοροι και με καλή τεχνική. Ξέρουμε ότι θα έχουμε τις ευκαιρίες μας και αυτό που θα πρέπει να κάνουμε, είναι να βάλουμε την μπάλα μπροστά και να παίξουμε το παιχνίδι μας. Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να κερδίσει το ματς και το έχουμε στο μυαλό μας. Η ομάδα μου είναι έτοιμη για ένα καλό ματς»
.
Την Κυριακή υπάρχει το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Αυτό θα επηρεάσει τον Ολυμπιακό;
«Όχι, γιατί είναι δύο διαφορετικές διοργανώσεις. Και για εμάς την Κυριακή υπάρχει ένα σημαντικό ματς, αλλά για κάθε ομάδα το πιο σημαντικό ματς είναι το επόμενο. Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός κυνηγάει τη δεύτερη θέση στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ και για αυτό το λόγο είναι σημαντικό το αυριανό ματς του Ολυμπιακού κόντρα στη δική μας. Ξέρουμε ότι λογικά η Μπέτις θα κερδίσει την Μίλαν και άρα εφόσον θεωρούν ότι θα μας κερδίσουν, θέλουν την πρόκριση επί της Μίλαν την τελευταία αγωνιστική. Θα παίξουμε απέναντι σε μία “καυτή” ομάδα, σε μία θερμή ατμόσφαιρα και ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός θα μας πρεσάρει ψηλά και θα επιχειρήσει να μας κερδίσει. Εμείς όμως είμαστε εδώ για να τους αποτρέψουμε απ’ όλο αυτό».

Πρόκειται για μία χρυσή σελίδα στην ιστορία του ποδοσφαίρου του Λουξεμβούργου.
«Όταν έρχεσαι εδώ με το πούλμαν της αποστολής, όταν βλέπεις αυτό το γήπεδο και ότι θα παίξεις εδώ, αυτό σημαίνει πολλά για εμάς και για τους ανθρώπους του συλλόγου. Είμαστε υπερήφανοι, ωστόσο, ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Εμείς θέλουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Θέλουμε έναν βαθμό αν όχι περισσότερους αύριο. Θα το ψάξουμε, αν και ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολο».

Αντιμετωπίζετε προβλήματα τραυματισμών;
«Ο τερματοφύλακάς μας Τζόι Φριζίνγκ και ο Κέβιν Μαλγκέτ».

Τους ποδοσφαιριστές της Ντουντελάνζ στη συνέντευξη Τύπου εκπροσώπησε ο τερματοφύλακας, Λάντρι Μπονεφούα, ο οποίος επίσης παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Ολυμπιακού.

Με τι ψυχολογία θα μπείτε στο ματς;
“Θα βρούμε τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό. Έχουμε την καρδιά, τη θέληση και τη διάθεση να παίξουμε. Θα παίξουμε κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός και σε καλή κατάσταση”.

Σε προσωπικό επίπεδο με τι ψυχολογία έχεις έρθει;
“Εγώ πάντοτε προπονούμαι, κάθε μέρα προσπαθώ να είμαι ολοένα και πιο αποδοτικός. Τα κλειδιά είναι δύο: Η προπόνηση και η πρόοδος που κάνουμε όποτε τελειώνει ένα παιχνίδι. Κάθε φορά που τελειώνει το ματς, το σβήνουμε και προχωράμε. Αν σε ένα παιχνίδι ήσουν καλός, δεν σημαίνει ότι θα είσαι καλός και στο επόμενο”.

Η θέση του τερματοφύλακα είναι ιδιάζουσα. Πώς θα περιέγραφες τη θέση σου;
“Είναι δύσκολο να απαντήσω, γιατί κάθε παίκτης έχει τα δικά του σημεία και πράγματα να προσέχει”.

Σε επίπεδο τερματοφυλάκων υπάρχει πρόβλημα;
“Όχι. Αυτό που κοιτάμε είναι να μένουμε προσηλωμένοι στους στόχους μας στο πρωτάθλημα και στο Γιουρόπα. Και δίνουμε το 100% για να γινόμαστε καλύτεροι”.

Είναι δύσκολο να παίζει ανά 15 ή 30 μέρες;
“Ναι είναι δύσκολο, αλλά προσπαθώ να ανταποκριθώ σε αυτή την πραγματικότητα. Εγώ όποτε παίζω, προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.