Μουρίνιο: “Μεγάλη χαρά, αλλά…”

Ο Ζοζέ Μουρίνιο παραδέχθηκε ότι είναι μεγάλη χαρά μια νίκη επί της Γιουβέντους και όχι επειδή η Μεγάλη Κυρία είναι αντίπαλος της πρώην ομάδας του, της Ίντερ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε την ολική ανατροπή στο Τορίνο και έφυγε με μια σπουδαία νίκη επί της Γιουβέντους. Ο Ζοζέ Μουρίνιο είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος και παρά την αντίδραση του προς τους φιλάθλους τηε Μεγάλης Κυρίας μετά το τέλος του αγώνα, στη συνέντευξη τύπου ήταν… κύριος! 

“Όταν δουλεύω για έναν σύλλογο όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να ξεχνάω το παρελθόν μου, καθώς σε αυτά τα ενενήντα λεπτά εκπροσωπώ την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ωστόσο οι άλλοι (οι φίλαθλοι της Γιουβέντους) δεν ξεχνούν και γι’ αυτό είναι μεγάλη η χαρά μου επειδή κερδίσαμε μια σούπερ ομάδα και όχι επειδή είναι “εχθροί” της Ίντερ.

Δε μπορούν να κρύψουν το πόσο θέλουν το Champions League. Δεν προσπαθούν καθόλου. Είναι ειλκρινείς και το λένε, ενώ είναι σχεδιασμένοι γι’ αυτό. Εμείς μεγαλώνουμε κι έχουμε αρκετούς άπειρους παίκτες. Έχουν επτά τίτλους και τώρα με τον Ρονάλντο θέλουν και το Champions League. 

Είναι πιο δυνατοί από μας, με μεγάλη ποιότητα και με έναν χρυσό πάγκο, αλλά διαπίστωσαν πως απέναντί μας δεν ήταν εύκολο.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.