Σκληρός σε όλες τις γραμμές…

Αγώνας ειδικής διαχείρισης ο σημερινός για τον ΠΑΟΚ και πώς να μην είναι από τη στιγμή που αποτελεί μια από τις τελευταίες του – αν όχι την τελευταία του – να κρατά ο ίδιος στα χέρια του την τύχη του για την κατάληψη της δεύτερης θέσης στον όμιλο του Europa League.

Αγώνας ειδικής διαχείρισης ο σημερινός για τον ΠΑΟΚ και πώς να μην είναι από τη στιγμή που αποτελεί μια από τις τελευταίες του – αν όχι την τελευταία του – να κρατά ο ίδιος στα χέρια του την τύχη του για την κατάληψη της δεύτερης θέσης στον όμιλο του Europa League. Ξέροντας πάντα, έχοντας πάθει στον αντίστοιχο αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής ποιόν ακριβώς έχει απέναντί του. Η Βίντι έδειξε ένα σκληροτράχηλο προφίλ, υψηλής συγκέντρωσης και με δυναμική αποτελεσματικότητας εφόσον της δοθεί πρόσφορο έδαφος.  

Κι αυτός είναι ένας από τους βασικούς στόχους της τεχνικής ηγεσίας του «Δικεφάλου»: να μην επαναληφθούν τα λάθη και κυρίως η έλλειψη συγκέντρωση – υποτίμηση της επικείμενης αντιπάλου. Γι’ αυτό και το Νο1 κριτήριο στον καταρτισμό του αποψινού, αρχικού σχήματος μοιάζει να είναι ο ισχυρός χαρακτήρας, η αντίστοιχη ποδοσφαιρική προσωπικότητα του, προκειμένου να έχουν τον ανάλογο αντίκτυπο σ’ έναν τόσο ιδιαίτερο αγώνα. Μια αναμέτρηση για την οποία ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετράει και μια απώλεια της τελευταίας στιγμής, μετά τον τραυματισμό του Αντελίνο Βιεϊρίνια στην προπόνηση της Βουδαπέστης. Ούτως ή άλλως, ο ίδιος είχε αφήσει εκτός τους Σιαμπάνη, Γλύκο, Κίτσιου, Μαλεζά, Καρέλη, σε αντίθεση με τον Μαουρίσιο που όχι απλώς βγήκε από το ιατρικό δελτίο αλλά είναι και στην αποστολή του αποψινού ματς.  

Μέσα από τις δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν τον τελευταίο καιρό, εφόσον ο Πασχαλάκης είναι απολύτως υγιής θα ξεκινήσει κιόλας, όπως φαίνεται. Στην άμυνα, δεξιά θα είναι ο Μάτος έχοντας κατά σειρά στ’ αριστερά του τους Βαρέλα, Κρέσπο, Τόσκα κι αμυντικά χαφ το δίδυμο Βέρνμπλουμ – Σάκχοφ. Μπροστά τους θα βρίσκεται ο Ελ Καντουρί με τον Λημνιό δεξιά του, τον Ζαμπά αριστερά του και τον Πρίγιοβιτς μπροστά του. Οι οριστικές απαντήσεις θα δοθούν λίγο πριν από τις επτά με την ανακοίνωση των επίσημων ενδεκάδων από τη διοργανώτρια αρχή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.