Λάσμε: «Μεγάλη η σημασία του ντέρμπι» (video)

Ο Στεφάν Λάσμε αναφέρθηκε στο πόσο σημαντικό είναι το ντέρμπι των «αιωνίων» στην κάμερα των καναλιών Novasports, μια ημέρα πριν το πρώτο τζάμπολ της αναμέτρησης.

Ο Στεφάν Λάσμε αναφέρθηκε στο πόσο σημαντικό είναι το ντέρμπι των «αιωνίων» στην κάμερα των καναλιών Novasports, μια ημέρα πριν το πρώτο τζάμπολ της αναμέτρησης. Ο παίκτης το «τριφυλλιού» υπογράμμισε παράλληλα πως θέλει να βοηθήσει ακόμα περισσότερο την ομάδα του στη συνέχεια της εφετινής σεζόν.

Αρχικά, ο Λάσμε δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος γιατί είναι μια διασκεδαστική εβδομάδα. Σε ένα εστιατόριο που πήγαν οι Παναθηναϊκού μου έλεγαν θα τους τσακίσουμε και οι Ολυμπιακοί ότι θα χάσουμε».

Στη συνέχεια, ο παίκτης του «τριφυλλιού» υπογράμμισε: «Δε θα αποφασιστεί από αυτό το ματς αν είμαστε καλοί ή κακοί. Απλά σε ένα ντέρμπι θα πρέπει να παίξεις σοβαρά, γιατί ξέρεις τη σημασία του. Πρέπει να το προσεγγίσουμε και συναισθηματικά διαφορά. Έχει μεγάλη σημασία για τον σύλλογο».

Τέλςο, ο Λάσμε δήλωσε: «Νιώθω καλά και σωματικά και πνευματικά. Το ζήτημα είναι από εδώ και πέρα να φέρω ακόμα περισσότερα στην ομάδα. Να βοηθήσω ακόμα περισσότερο την ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.