Δυνατά για Μπενατιά η Άρσεναλ

H Άρσεναλ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι της απόκτησης του Μεχντί Μπενατιά και φαίνεται ότι βρίσκεται σε καλύτερη θέση από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία επίσης επιθυμεί την απόκτηση του Μαροκινού αμυντικού.

H Άρσεναλ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι της απόκτησης του Μεχντί Μπενατιά και φαίνεται ότι βρίσκεται σε καλύτερη θέση από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία επίσης επιθυμεί την απόκτηση του Μαροκινού αμυντικού.
Ο Μπενατιά δεν απολαμβάνει έως τώρα της εκτίμησης του Αλέγκρι και είναι χαρακτηριστικό ότι έχει παίξει μόνο σε 4 αγώνες φέτος στη Serie A.. Σύμφωνα με το ιταλικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Tuttomercatoweb, οι «gunners» προσπαθούν να τον φέρουν στο Βόρειο Λονδίνο τον Ιανουάριο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η «Γηραιά Κυρία» απαιτεί μόλις 15 εκατομμύρια ευρώ για τον 31χρονο, καθώς με την παρουσία των Τζιόρτζιο Κιέλινι, Λεονάρντο Μποντούτσι και Αντρέα Μπαρτζάλι, ο Μαροκινός αποτελεί την 4η επιλογή στους στόπερ..
Η SunSport την προηγούμενες ημέρες είχε αναφέρει πως ο Μουρίνιο θέλει επίσης τον παίκτη, μετά την αποτυχημένη προσπάθεια να τον αποκτήσει το καλοκαίρι. 
Ο πρώην παίκτης της Μπάγερν Μονάχου – ο οποίος δεσμεύεται στο Τορίνο μέχρι το 2020 – αποκάλυψε πρόσφατα ότι έχει απογοητευτεί να κάθεται στον πάγκο.


Ο Ουνάι Έμερι θέλει τον Μπενατιά

Μιλώντας στην La Stampa, είπε: «Έφτασα σε ένα σημείο να παίζω ένα παιχνίδι κάθε τόσο. Πέρυσι έπαιζα καλά γιατί είχα μεγαλύτερη συνέπεια και παρουσία στην ενδεκάδα, δυστυχώς δεν την έχω φέτος. Είναι μέρος της δουλειάς μου και δουλεύω σκληρά για να είμαι πάντα έτοιμος, αλλά δεν είναι για μένα μια ευχάριστη κατάσταση. Είναι φυσιολογικό ότι δεν το απολαμβάνω, είμαι 31 ετών και θέλω να παίξω όσο το δυνατόν περισσότερο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.