Το παιχνίδι της ζωής τους!

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για το παιδικό όνειρο των νεαρών παικτών του Παναθηναϊκού και τη μεγάλη ποδοσφαιρική πρόκληση των "μπέμπηδων" του Δώνη στο ντέρμπι "αιωνίων".

Για αρκετούς από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού το ντέρμπι “αιωνίων” ήταν ένα μεγάλο όνειρο! 

Κάθε φορά που έβλεπαν στην τηλεόραση τους παιδικούς τους ήρωες να αγωνίζονται σε αυτά τα σπουδαία παιχνίδια, έβαζαν νοερά τους εαυτούς τους στο γήπεδο και φαντάζονταν πως θα ήταν να συμμετείχαν στο σπουδαιότερο παιχνίδι του ελληνικού πρωταθλήματος. 

Πλέον αυτοί θα είναι οι πρωταγωνιστές στο ελληνικό κλασικό ντέρμπι! Αυτοί θα γίνουν οι παιδικοί ήρωες της επόμενης γενιάς! Αυτοί θα παλέψουν στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου για να βάλουν το όνομα τους στο πολυσέλιδο βιβλίο της ιστορίας των ντέρμπι “αιωνίων”.

Η νεανική ομάδα του Παναθηναϊκού δεν χρειάζεται …ιδιαίτερα για να αντιληφθεί πόσο σημαντικό είναι το ματς με τους “ερυθρόλευκους” για το κλαμπ και τον κόσμο. 

Γιατί είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό παιχνίδι… Γιατί παίζονται πολλά περισσότερα στο γρασίδι από τους τρεις βαθμούς. 

Το θετικό για τους Πράσινους είναι ότι πηγαίνουν στο “Γ. Καραϊσκάκης”, έχοντας ήδη ζήσει δύο απαιτητικά παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος. 

Τόσο στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ, όσο και στο Ολυμπιακό Στάδιο απέναντι στην ΑΕΚ οι νεότεροι ποδοσφαιριστές των Πράσινων κέρδισαν πολύτιμες εμπειρίες. Και αν στην αναμέτρηση της Θεσσαλονίκης φάνηκε το …τρακ και η απειρία, στο παιχνίδι με τους “κιτρινόμαυρους” οι παίκτες του Τριφυλλιού έδειξαν πως …έμαθαν αρκετά γρήγορα το μάθημα τους. 

Τώρα πια έχουν …γράψει κάποια χιλιόμετρα στη λεωφόρο των ντέρμπι και μπορούν να διαχειριστούν λίγα καλύτερα το σημαντικό ματς του “Γ. Καραϊσκάκης”. 

Βλέπεις τα μάτια των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού και …λάμπουν από τη θέληση και το πάθος! Προσμένουν ανυπόμονα το βράδυ της Κυριακής, μετρούν τις μέρες για το ντέρμπι και πηγαίνουν στην έδρα του μεγαλύτερου αντίπαλου της ομάδας τους με καλή ψυχολογία, αυτοπεποίθηση και …ελπίδα. 

Θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν τα καλά στοιχεία που είχαν στο πρόσφατο ντέρμπι με την ΑΕΚ, να διαχειριστούν σωστά το …παιχνίδι της ζωής τους και να φύγουν από το Φάληρο με ένα θετικό αποτέλεσμα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.