Αγώνας, ταξίδι, προπόνηση, ταξίδι…

Δεν προλαβαίνουν να αλλάζουν... αεροπλάνα οι παίκτες του Άρη, οι οποίοι αφού προπονηθούν σήμερα (9/11) στην Αθήνα, ταξιδεύουν εκ νέου, αυτή τη φορά για Ρόδο, για το αυριανό (10/11) παιχνίδι με τον Κολοσσό

Το ιδιαίτερα κοπιαστικό πρόγραμμα των παικτών του Άρη καλά κρατεί! Οι “κίτρινοι”, αφού επέστρεψαν χθες (8/11) στην Ελλάδα από τη Φινλανδία, μετά από ταξίδι δώδεκα ωρών, κατά το οποίο άλλαξαν τρεις πτήσεις, ξεκουράστηκαν κάποιες ώρες και σήμερα μπαίνουν εκ νέου στο γήπεδο, αλλά και σε ένα ακόμη… αεροπλάνο.
Η προπόνησή τους θα γίνει στο κλειστό γήπεδο Μαρκόπουλου, στην Αττική, μιας κι εκεί γύρισε η αποστολή από το ταξίδι της για την ευρωπαϊκή αναμέτρηση με την Κατάγια, στο πλαίσιο των ομίλων του FIBA Europe Cup. Θα ξεκινήσει η διαδικασία στις 15:45′, όπως είναι προγραμματισμένο.
Μετά το τέλος της, οι παίκτες του Άρη θα μεταβούν στο “Ελ. Βενιζέλος” για να πετάξουν για Ρόδο, όπου αύριο (10/11) αντιμετωπίζουν τον Κολοσσό, στο πλαίσιο της Basket League. Όπως γίνεται αντιληπτό, αν συνυπολογίσει κανείς και τη δύσκολη μετάβαση από τη Θεσσαλονίκη στη Φινλανδία (όπου πάλι μεσολάβησαν τρεις πτήσεις και μεγάλη αναμονή στα αεροδρόμια), η ταλαιπωρία είναι μεγάλη.
Στα ευχάριστα για τον Βαγγέλη Αγγέλου είναι ότι έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Ακόμη και τον Δημήτρη Βεργίνη, ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον κράτησε σπίτι του και δεν του επέτρεψε να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του απέναντι στην Κατάγια. Ο Έλληνας περιφερειακός ταξίδεψε χθες στην Αθήνα, ενσωματώθηκε στην αποστολή και μεταβαίνει κανονικά στη Ρόδο για την αναμέτρηση με τον Κολοσσό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.