Έξω ο Μάβραϊ λόγω Αλβανίας!

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας αιτήθηκε στην ΕΠΟ τη μη συμμετοχή του παίκτη στον αγώνα του Άρη με τον Απόλλωνα Σμύρνης, λόγω υποχρέωσής του με την Εθνική

Πάνω που ο Μέργκιμ Μάβραϊ έβαζε υποψηφιότητα να αγωνιστεί βασικός με τον Άρη απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης την ερχόμενη Δευτέρα (12/11) στη Ριζούπολη, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αλβανίας του έβαλε απαγορευτικό! Ο λόγος είναι η υποχρέωση της Εθνικής ομάδας της χώρας την ερχόμενη εβδομάδα για το Nations League.
Όπως έκανε γνωστό η ΠΑΕ Άρης σήμερα (9/11), η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αλβανίας έστειλε έγγραφο τόσο στους “κίτρινους”, όσο και στην ΕΠΟ, με το οποίο απαγορεύει τη συμμετοχή του παίκτη στον αγώνα του ελληνικού πρωταθλήματος τη Δευτέρα (12/11), εξαιτίας της κλήσης του στην Εθνική Αλβανίας.
Η “κίτρινη” ΠΑΕ έκανε γνωστό ότι αποδέχεται το απαγορευτικό, διότι η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία μιας χώρας έχει το δικαίωμα να ζητήσει κάτι τέτοιο. Με τον Μιγκέν Μπάσα, ο οποίος επίσης είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Αλβανίας, δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα, διότι είναι τιμωρημένος.
Από την πλευρά του Μάβραϊ έγινε γνωστό ότι ο ίδιος πιέζει τον Ομοσπονδιακό τεχνικό της Αλβανίας, Κριστιάν Πανούτσι, να του δώσει άδεια να αγωνιστεί με τον Άρη απέναντι στον Αππόλλωνα, όμως, η εκτίμηση είναι ότι δύσκολα θα αλλάξει η αρχική απόφαση. Επομένως, το τεχνικό επιτελείο του Άρη προσανατολίζεται στις λύσεις των Δεληζήση, Σόουζα, ίσως και του Βέλεθ, που έρχεται από τραυματισμό, για τις θέσεις των κεντρικών αμυντικών στην αναμέτρηση της Ριζούπολης. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.