Το Destiny 2 δεν τα πηγαίνει όσο καλά θα ήθελε η Activision

"Δεν έφτασε τις εμπορικές μας προσδοκίες."Παρόλο που μεγάλος αριθμός παικτών ασχολείται, σύμφωνα...

“Δεν έφτασε τις εμπορικές μας προσδοκίες.”

Παρόλο που μεγάλος αριθμός παικτών ασχολείται, σύμφωνα με τα λεγόμενα της Activision το παιχνίδι δεν πηγαίνει καλά.

Σε μία συνδιάλεξη για τα οικονομικά αποτελέσματα του τρίτου τετάρτου του 2018, η εταιρία ισχυρίζεται πως το Destiny 2 “δεν έφτασε τις εμπορικές τους προσδοκίες”, προσθέτοντας πως “υπάρχει ακόμα δουλεία να γίνει για να επανασυνδέσουμε τους παίκτες με το παιχνίδι”.

Redeem it now and keep it forever.

“Δεν έχουμε δει ακόμα την πλήρη επανασύνδεση των παικτών με το Destiny, το οποίο οδήγησε σε πιο χαμηλή απόδοση από ότι περιμέναμε”, λέει ο COO της Activision Coddy Johnson. “Μερικοί πιστεύουν ότι είμαστε ακόμα σε κατάσταση ‘περιμένουμε και βλέπουμε’. Όταν παίζεις είσαι βαθιά αφοσιωμένος, και αν όχι πιστεύουμε πως τώρα είναι η ώρα. Δουλεύουμε στο να επιστρέψουν οι παίκτες και να τους κερδίσουμε πίσω”.

Ένα από τα πρώτα βήματα που παίρνουν η Activision και η Bungie για να κερδίσουν πίσω φανς του πρώτου παιχνιδιού είναι να προσφέρουν τη βασική έκδοση του Destiny 2 τσάμπα σε PC μέχρι τις 18 Νοεμβρίου. Το παιχνίδι επίσης περιλαμβανόταν στους δωρεάν τίτλους για το Playstation Plus Σεπτεμβρίου. Παρά το τελευταίο expansion του παιχνιδιού να μην φτάνει τις οικονομικές προσδοκίες, η Activision είπε πολλαπλές φορές ότι λάμβανε θετικά λόγια από κριτικούς και φανς, και ότι οι μηνιαίοι χρήστες έχουν ανέβει από τότε που βγήκε το Forsaken.

Destiny 2 on PC Available as Free Gift This Month

Τα οικονομικά αποτελέσματα της Blizzard για το τρίτο τέταρτο του χρόνου ήταν “καλύτερα από το αναμενόμενο” φέρνοντας γύρω στα 22 εκατομμύρια δολάρια παραπάνω από το αναμενόμενο, με τα καθαρά έσοδα να ξεπερνάνε τα 1.5 δισεκατομμύρια δολάρια. Η εταιρία σημείωσε πώς είχε γύρω στους 345 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες μοιρασμένους σε όλες τις ιδιοκτησίες της εταιρίας, συμπεριλαμβανομένων 262 εκατομμύρια στα King Games (δημιουργοί του Candy Saga), 46 εκατομμύρια από τα παιχνίδια της Activision και 37 εκατομμύρια από παιχνίδια της Blizzard.

Το World of Warcraft: Battle for Azeroth όρισε καινούργιο ρεκόρ για πρώτη ημέρα πωλήσεων φέρνοντας περισσότερα από 3.4 εκατομμύρια. Το Call of Duty: Black Ops 4 επίσης πούλησε περισσότερα κομμάτια από το Black Ops 3, με την έκδοση του PC να τα πηγαίνει εξαιρετικά καλά

A video announcing Diablo 4 was reportedly planned.

Στο BlizzCon 2018 ανακοινώθηκε το mobile παιχνίδι Diablo: Immortal που συνάντησε αρνητική απόκριση από τους φανς. Ποίο αργότερα η εταιρία ανακοίνωσε πως δουλεύουν σε πολλαπλούς mobile τίτλους σε όλα της τα IP.

Για περισσότερα συμβάντα από τον gaming κόσμο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.


Ο Γιάννης είναι αρθρογράφος για το IGN Greece. Μπορείτε να τον ψάξετε στα social media ή και όχι.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.