Το PlayStation Now είναι πιο δημοφιλές από όσο νομίζετε

Και δεν του φαινόταν.ο Playstation Now έχει ήδη φέρει εισπράξεις αξίας 143 εκατομμυρίων δολαρίων...

Και δεν του φαινόταν.

ο Playstation Now έχει ήδη φέρει εισπράξεις αξίας 143 εκατομμυρίων δολαρίων για το 2018, και αποτελεί τη δημοφιλέστερη υπηρεσία του είδους της.

Σε ένα report της SuperData Research, το PlayStation Now φαίνεται να καταλαμβάνει το 52% της αγοράς συνδρομητικών υπηρεσιών gaming ενώ ακολουθούν EA Access και Xbox Game Pass με 33% και 15% αντίστοιχα.

Σύμφωνα με την παραπάνω αναφορά, το PlayStation Now έφερε τριπλάσια κέρδη σε σχέση με το Game Pass για την ίδια περίοδο. Επειδή το πρώτο έχει κόστος 20 δολάρια το μήνα, ενώ το δεύτερο 10, καταλαβαίνουμε ότι η διαφορά στα έσοδα δεν οφείλεται αποκλειστικά στην τιμή(η τιμή είναι διπλάσια, όμως τα κέρδη είναι τριπλάσια).

Ακόμα και με αυτά τα μεγάλα νούμερα ωστόσο, οι συνδρομητικές υπηρεσίες καταλαμβάνουν μόλις το 6% των συνολικών εσόδων από PC για το τρίτο τρίμηνο του 2018. Το report λέει ότι όσοι γίνουν μέλος μιας τέτοιας υπηρεσίας ξοδεύουν περίπου 25 δολάρια το μήνα σε in-game περιεχόμενο ενώ όσοι δεν έχουν κάνει εγγραφή συνήθως ξοδεύουν γύρω στα 10 δολάρια. Αυτοί μάλιστα που ξοδεύουν 25 δολάρια, τα δίνουν συνήθως πρώτα σε cosmetic items και αμέσως μετά σε season passes.

Πρόσφατα το PlayStation Now επέτρεψε στους χρήστες να κατεβάζουν PS2 και PS4 τίτλους για offline gaming.

Το Xbox Game Pass φαίνεται και αυτό να κάνει μεγάλες αλλαγές αφού θα φιλοξενεί κατευθείαν όλα τα νέα παιχνίδια της Microsoft, ενώ σκοπεύει να κάνει την εμφάνιση του και σε PC.


Ο Άλεξ, όταν δεν κυνηγάει templars ή δεν περνάει τα βράδια του στο Gotham, γράφει στο IGN. Μπορείτε να τον βρείτε σε facebook και instagram.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.