Βαΐτσης ο νεότερος σκόρερ σε ντέρμπι

Στο Ολυμπιακό Στάδιο, τον Μάρτιο του 1986, ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε τον Ολυμπιακό! Οι πράσινοι ήταν στο +15 και οι ερυθρόλευκοι είχαν μεγάλα αγωνιστικά προβλήματα.

Στο Ολυμπιακό Στάδιο, τον Μάρτιο του 1986, ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε τον Ολυμπιακό! Οι πράσινοι ήταν στο +15 και οι ερυθρόλευκοι είχαν μεγάλα αγωνιστικά προβλήματα. 

Προπονητής στους ερυθρόλευκους ο Αντώνης Γεωργιάδης ο οποίος έριξε στην μάχη τον 18χρονο Γιώργο Βαΐτση! Ο νεαρός φορ από την Άρτα μέσα σε 33 λεπτά έγινε σύνθημα στα χείλη των ερυθρόλευκων καθώς κατάφερε να πετύχει το 1-0 και σε ηλικία 18 χρόνων 7 μηνών και 15 ημερών να γίνει ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία σε ντέρμπι αιωνίων! Ο Ολυμπιακός είχε νικήσει με 2-1 τον Παναθηναϊκό αλλά οι πράσινοι κατέκτησαν εύκολα το πρωτάθλημα. 

Ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία του Παναθηναϊκού, σε ντέρμπι αιωνίων είναι ο Χάρης Μαυρίας. Την σεζόν 12/13, για την 14η αγωνιστική οι πράσινοι υποδέχτηκαν τον Ολυμπιακό στο Ολυμπιακό Στάδιο! Στο 17ο λεπτό της αναμέτρησης ο Χάρης Μαυρίας άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα και σε ηλικία 18 χρόνων 9 μηνών και 18 ημερών πήρε το ρεκόρ από τον Μιμη Δομάζο! Το ματς είχε λήξει ισόπαλο 2-2.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.