Η ιδιαίτερη αναφορά της ΠΑΕ και το σχετικό μήνυμα

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που συνοδεύει την καθημερινή προπόνηση επικεντρώνεται σε όλα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια αυτής. Ωστόσο, η σημερινή μέρα, μετά και το χτεσινό αποτέλεσμα είναι διαφορετική

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που συνοδεύει την καθημερινή προπόνηση επικεντρώνεται σε όλα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια αυτής. Ωστόσο, η σημερινή μέρα, μετά και το χτεσινό αποτέλεσμα είναι διαφορετική. Αντίστοιχη είναι κι η προσέγγιση των ανθρώπων της ομάδας στο σχετικό κομμάτι, τ’ οποίο κι αξιοποίησαν προκειμένου να στείλουν το δικό τους μήνυμα σχετικά με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Οπως αναφέρει συγκεκριμένα στο εν λόγω κείμενο: «Ο ΠΑΟΚ έβαλε τον εαυτό του σε δύσκολη θέση για την πρόκριση στους 32 του Europa League. Γεγονός. Δεν παρουσίασε τον καλό εαυτό του για δεύτερο αγώνα κόντρα στη Βίντι. Γεγονός. Κι αυτή είναι η αρνητική πλευρά των πραγμάτων που τέτοιες ώρες είθισται να επικρατεί. Ας δούμε λίγο και την άλλη πλευρά. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται ακόμα μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης. Όπως βρίσκεται και μόνος πρώτος κι αήττητος στο πρωτάθλημα παρότι ξεκίνησε με -2.
Δικαιολογούν αυτά τα δύο ματς την περιρρέουσα απογοήτευση; Προφανώς, δεδομένου ότι ο Δικέφαλος θέλει τη νίκη σε κάθε ματς. Αυτό που δε δικαιολογούν είναι την εν θερμώ αποδόμηση μιας ομάδας που μπορεί να μην είναι σε φουλ φόρμα, μα έχει δείξει πολλάκις το χαρακτήρα της.
Σε τέτοιες περιπτώσεις το επόμενο ματς είναι το καλύτερο φάρμακο κι ο ΠΑΟΚ σε δύο μέρες μπαίνει και πάλι στο γήπεδο για σ’αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.