Το Novasports.gr σε Λάρισα και Λιβαδειά

Η 10η Αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος ξεκινά το Σάββατο με τρεις αναμετρήσεις σε Λάρισα, Ξάνθη και Λιβαδειά.

Η 10η Αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος ξεκινά το Σάββατο με τρεις αναμετρήσεις σε Λάρισα, Ξάνθη και Λιβαδειά.

Στις 17.15, η ΑΕΛ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα (Novasports1HD, ζωντανή ηχητική μετάδοση από την Web TV του Novasports.gr), με τις δύο ομάδες να ψάχνουν νίκη για να πάρουν απόσταση από την ουρά. Οι «βυσσινί» δεν έχουν τρίποντο σε τέσσερις αγωνιστικές μετά από δύο σερί ισοπαλίες και ψάχνουν την δεύτερη φετινή νίκη εντός έδρας, ενώ οι Ηπειρώτες έχουν συγκομιδή μόλις έναν πόντο σε πέντε αγωνιστικές και αναζητούν το δεύτερο εκτός έδρας τρίποντο. Εκτός για την ΑΕΛ οι Λεοζίνιο, Μόρας, Μπέρτος, Φριουί, ενώ αρκετές απουσίες έχουν και οι φιλοξενούμενοι (Βιντάλ, Νικολιάς, Μυστακίδης Κάστρο, Κριζμάν, Παπαϊωάννου και Μπατίστ).

Στις 19.00 η Ξάνθη υποδέχεται τον Πανιώνιο με τις δύο ομάδες να θέλουν να συνεχίσουν την καλή πορεία των τελευταίων αγωνιστικών. Οι Ακρίτες προέρχονται από τέσσερις σερί νίκες και έχουν ανέβει στην τέταρτη θέση, ενώ εντός έδρας μετρούν μόνο μία ήττα. Οι «κυανέρυθροι» προέρχονται από αήττητο δύο αγωνιστικών και θέλουν τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη της σεζόν. Οι Ντε Λούκας και Φασίδης δεν υπολογίζονται από τον Μίλαν Ράσταβατς, ενώ ο Ζοσέ Ανιγκό δεν έχει στη διάθεσή του Σπιριντόνοβιτς, Κόρμπο, Μανθάτη και Μανοΐλοβιτς.

Στις 19.30 τέλος, ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον ΟΦΗ σε μία κρίσιμη μονομαχία για την παραμονή (Novasports2HD, live streaming από την Web TV του Novasports.gr). Οι Βοιωτοί είναι στην επικίνδυνη ζώνη και ψάχνουν τρίποντο μετά από επτά αγώνες, έχοντας πάρει πόντους αποκλειστικά εντός έδρας φέτος. Οι Κρητικοί είναι αήττητοι τέσσερις αγωνιστικές με μία νίκη και τρεις ισοπαλίες, όμως εκτός έδρας αγνοούν ακόμα τη νίκη. Ο Τζουζέπε Σανίνο θα αποφασίσει λίγο πριν από το παιχνίδι για την αποστολή των γηπεδούχων, εκτός οι Μεγιάδο, Νέιρα, Παπαστεριανός, Βουό και Ποτουρίδης για τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

ΑΕΛ – ΠΑΣ Γιάννινα (17.15, Novasports1HD)
Ξάνθη – Πανιώνιος (19.00)
Λεβαδειακός – ΟΦΗ (19.30, Novasports2HD)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.