H Blizzard στοχεύει ένα “παγκόσμιο ακροατήριο” με το Diablo Immortal

Ο J. Allen Brack μιλάει για το Diablo Immortal.Ο J. Allen Brack, Διευθύνων Σύμβουλος της Blizzard...

Ο J. Allen Brack μιλάει για το Diablo Immortal.

Ο J. Allen Brack, Διευθύνων Σύμβουλος της Blizzard Entertainment, πιστεύει πως το Diablo Immortal, το mobile game που ανακοινώθηκε στη BlizzCon, θα αποδειχθεί “μια πολύ αυθεντική εμπειρία Diablo” που θα ανοίξει την πόρτα σε ένα πολύ μεγαλύτερο κοινό από ό, τι είχε προηγουμένως.

“Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχουν πολλοί παίκτες που είναι πρόθυμοι για περισσότερο περιεχόμενο στο PC και τις κονσόλες. Νομίζω αυτό φάνηκε ξεκάθαρα στη BlizzCon”, δήλωσε ο Brack. “Ειλικρινά, αισθανόμαστε τυχεροί που έχουμε μια κοινότητα που ενδιαφέρεται τόσο πολύ για αυτό το franchise.”

“Όμως, η mobile αγορά είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο και αντιπροσωπεύει μια ‘πολύ σημαντική ευκαιρία’, γι ‘αυτό και η Blizzard αναπτύσσει το Diablo και άλλα παιχνίδια για φορητές πλατφόρμες.”

“Φέρνοντας ένα παιχνίδι σαν το Diablo σε αυτή την πλατφόρμα με τρόπο που πραγματικά αντανακλά τα ποιοτικά μας πρότυπα, μπορεί να φέρει αυτό το franchise και άλλα franchise σε ένα παγκόσμιο ακροατήριο, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων που δεν έχουν υπολογιστές ή ειδικά στην Κίνα, όπου η Blizzard είναι μια πολύ ισχυρή δυτική εταιρία.”

Ωστόσο, επανέλαβε ότι η Blizzard δεν γυρίζει την πλάτη στην ανάπτυξη παιχνιδιών για πιο συμβατικές πλατφόρμες: “Το Diablo είναι ένα σημαντικό franchise για την Blizzard, και ένα από τα πράγματα που είπαμε είναι ότι έχουμε πολλές ομάδες που εργάζονται σε πολλά διαφορετικά project για εκείνο”.

Το Diablo Immortal είχε playable demo στη BlizzCon, αλλά ο Brack δεν δεσμεύτηκε σε κανένα χρονικό διάστημα για την κυκλοφορία του, λέγοντας μόνο ότι η προτεραιότητα αυτή τη στιγμή είναι να διασφαλιστεί ότι θα είναι “μια εξαιρετική εμπειρία όταν κυκλοφορήσει”.


Αν ο Θοδωρής aka “Ankh” δεν γράφει ή δεν παίζει κάποιο MMO θα τον βρείτε στο Facebook αλλά και το YouTube.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.