Μακέντα: ” Όνειρο να σκοράρω στο ντέρμπι ”

Για το σπουδαίο παιχνίδι του "Γ. Καραϊσκάκης" και τη θέληση του να σκοράρει κόντρα στους "ερυθρόλευκους", μίλησε ο Φεντερίκο Μακέντα στο novasports.gr.

Για το σπουδαίο παιχνίδι του “Γ. Καραϊσκάκης” και τη θέληση του να σκοράρει κόντρα στους “ερυθρόλευκους”, μίλησε ο Φεντερίκο Μακέντα στο novasports.gr. Ο Ιταλός επιθετικός του Παναθηναϊκού τόνισε πως οι Πράσινοι πηγαίνουν στο ντέρμπι με αυτοπεποίθηση και υπογράμμισε πως οι παίκτες του Τριφυλλιού θέλουν να κάνουν χαρούμενο τον κόσμο τους με ένα καλό αποτέλεσμα στο ντέρμπι.

” Από την ημέρα που υπέγραψα σε αυτό το κλαμπ, το πρώτο πράγμα που είδα ήταν αυτό το ντέρμπι. Το γεγονός ότι θα παίξουμε εκεί σε αυτή τη χρονική στιγμή, είναι καλό για εμάς. Και αυτό, γιατί πηγαίνουμε εκεί με πολλή αυτοπεποίθηση και γνωρίζουμε πως αν παίξουμε όπως στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα από το συγκεκριμένο παιχνίδι και να κάνουμε χαρούμενους τους φιλάθλους μας”, είπε αρχικά ο Φεντερίκο Μακέντα στο novasports.gr και πρόσθεσε:    

” Στόχος μου είναι να σκοράρω σε κάθε παιχνίδι. Αυτός είναι ο στόχος μου. Όμως να σκοράρω εκεί, σε ένα νικηφόρο αποτέλεσμα, θα ήταν ένα όνειρο. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να μπορέσει να πραγματοποιηθεί “. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.