Οι “σκέψεις” του Δώνη για το ντέρμπι

Τα προβλήματα που προέκυψαν την τελευταία στιγμή με τον τραυματισμό των Μαυρομμάτη και Γιόχανσον, ανάγκασαν τον Γιώργο Δώνη στην τροποποίηση των πλάνων του για το ντέρμπι "αιωνίων" (11/11/18, 19:30, Live Novasports 1 HD).

Τα προβλήματα που προέκυψαν την τελευταία στιγμή με τον τραυματισμό των Μαυρομμάτη και Γιόχανσον, ανάγκασαν τον Γιώργο Δώνη στην τροποποίηση των πλάνων του για το ντέρμπι “αιωνίων” (11/11/18, 19:30, Live Novasports 1 HD). 

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού σχεδίαζε να δώσει φανέλα βασικού τόσο στο νεαρό στόπερ, όσο και στον Σουηδό μπακ, ωστόσο είναι εξαιρετικά δύσκολο να αγωνιστεί ο Γιόχανσον στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Ναι μεν βρίσκεται στην αποστολή των Πράσινων, ωστόσο αισθάνεται ακόμα ενοχλήσεις στο γόνατο και το πιο πιθανό είναι να μείνει εκτός ενδεκάδας ή ακόμα και εκτός 18αδας. 

Αναφορικά με τον Μαυρομμάτη, ο δυναμικός στόπερ αισθανόταν καλύτερα το Σάββατο και συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες για να βρεθεί στο βασικό σχήμα του Τριφυλλιού στο ντέρμπι με τους “ερυθρόλευκους”. 

Όπως όλα δείχνουν, ο Δώνης θα διατηρήσει την τριάδα στην άμυνα και το πιθανότερο σχήμα (1-3-4-2-1) του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι του “Γ. Καραϊσκάκης” θα είναι με τον Διούδη τερματοφύλακα και τους Μαυρομμάτη, Κολοβέτσιο και Πούγγουρα στα μετόπισθεν. Οι Ινσούα και Κουλιμπαλί θα βρεθούν στις πτέρυγες, οι Κουρμπέλης και Χ. Δώνης ή Κάτσε θα είναι τα κεντρικά χαφ του Τριφυλλιού, ενώ στην επίθεση θα παίξουν οι Μουνιέ (Χατζηγιοβάνης), Μπουζούκης και Μακέντα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.