Όκολιτς: “Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε…”

Ο Σέρβος κεντρικός του ΠΑΟΚ σχολίασε την προσπάθεια της ομάδας του στο δεύτερο παιχνίδι με τη γερμανική Φρανκφούρτη (13/11), στο πλαίσιο του γ' γύρου των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ

Ο Αλεξάνταρ Όκολιτς, ο οποίος έχει αγωνιστεί στο γερμανικό πρωτάθλημα, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε στη δεύτερη αναμέτρηση του “Δικεφάλου” με την United Volleys, στο πλαίσιο του γ’ γύρου των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο έμπειρος Σέρβος κεντρικός των “ασπρόμαυρων” δήλωσε για τον επαναληπτικό με την ομάδα της Φρανκφούρτης, η οποία νίκησε στην πρώτη αναμέτρηση στο PAOK Sports Arena: “Έχω αγωνιστεί δυο σεζόν στη Γερμανία και μπορώ να πω ότι η Φρανκφούρτη είναι μια ομάδα με καλό σέρβις και υποδοχή. Εμείς δεν παίξαμε όπως έπρεπε στο πρώτο παιχνίδι. Είχαμε τις ευκαιρίες αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Τώρα τα πράγματα είναι δύσκολα, διότι οι αντίπαλοί μας είναι δυνατοί στην έδρα τους. Παρόλα αυτά γνωρίζουμε την τακτική τους και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε…Οπότε όλα εξαρτώνται από εμάς”.
Και συνέχισε: “Σε καμιά περίπτωση δεν τα παρατάμε. Θα πάμε εκεί και θα τα δώσουμε όλα. Πρέπει να κερδίσουμε με 3-0 ή 3-1 και το χρυσό σετ για να προκριθούμε. Χρειαζόμαστε ένα “θαύμα”, όμως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, δεν εγκαταλείπουμε την προσπάθεια, και πόντο πόντο πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε”.
Για να καταλήξει: “Το Fraport Arena είναι ένα μεγάλο γήπεδο και πάντα γεμάτο με φιλάθλους, όταν παίζει η ομάδα. Πληροφορήθηκα ότι θα βρίσκονται στις εξέδρες πολλοί οπαδοί μας. Αυτό σίγουρα θα βοηθήσει την προσπάθειά μας”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.