Αρνείται να χάσει η Σασουόλο, 1η ισοπαλία για την Λάτσιο (video)

Σασουόλο και Λάτσιο μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στο Στάδιο «Μαπέι», στο προτελευταίο παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής στη Serie A.

Σασουόλο και Λάτσιο μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στο Στάδιο «Μαπέι», στο προτελευταίο παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής στη Serie A. 1-1 το τελικό αποτέλεσμα με τις δύο ομάδες να σκοράρουν στο πρώτο 15λεπτο και στη συνέχεια να μην θέλουν να ρισκάρουν.

Η Σασουόλο με 3 ισοπαλίες και μία νίκη στις 4 τελευταίες αγωνιστικές παραμένει στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας και συνεχίζει να διεκδικεί ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Από την άλλη πλευρά η Λάτσιο, έφερε ισοπαλία για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα, πλησίασε στους 3 βαθμούς την 3η της βαθμολογίας Ίντερ  που νωρίτερα γνώρισε την συντριβή στο Μπέργκαμο από την Αταλάντα με σκορ 4-1.


Το γκολ του Παρόλο δεν αρκούσε να νικήσει η Λάτσιο

Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι προηγήθηκε μόλις στο 8ο λεπτό, όταν το σουτ του Λουίς Αλμπέρτο έδιωξε προς στιγμήν ο Κοβσίλι, αλλά ο επερχόμενος Παρόλο, από κοντά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα. Η χαρά των «λατσιάλι» κράτησε πολύ λίγο. Στο 15΄μετά την ωραία σέντρα του Λιρόλα, ο Φεράρι κέρδισε την κεφαλιά ανάμεσα από δύο αντιπάλους και ισοφάρισε. Στη συνέχεια το ματς είχε έναν πολύ αργό ρυθμό, με τις δύο ομάδες να αλληλοεξουδετερώνονται και με την Λάτσιο να έχει τις δύο καλύτερες στιγμές του παιχνιδιού.

Στο 29΄το πολύ καλό σουτ του Ιμόμπιλε μέσα από την περιοχή τράνταξε το δεξί δοκάρι του Κονσίλι και στο 65΄ο Αργεντινός Κορέα, β΄ρεθηκε απέναντι από τον Κονσίλι, αλλά νικήθηκε από τον τερματοφύλακα της Σασουόλο. Αυτό ήταν το πρώτο θετικό αποτέλεσμα για τους γηπεδούχους, μετά από 4 σερί νίκες που μετρούσε τα προηγούμενα χρόνια η Λάτσιο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.