Κάσπερτσακ: "Σπουδαία νίκη"

08/01/2011 • 20:41
Κάσπερτσακ: "Σπουδαία νίκη"
  • shares

Ο προπονητής της Καβάλας, Χένρικ Κάσπερτσακ, στις δηλώσεις του τόνισε: "Ηταν μία σπουδαία νίκη για εμάς. Ξέραμε ότι η ΑΕΛ θα ερχόταν σήμερα για να παίξει ένα από τα τελευταία της χαρτιά στην κατηγορία, αλλά εμείς αγωνιστήκαμε για τον ίδιο ακριβώς λόγο".

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του μετά την ήττα από τον Αρη: "Μου άρεσε η αντίδρασή μας μετά την ήττα από τον Αρη, είχαμε καλή παρουσία στον αγωνιστικό χώρο και θα μπορούσαμε να διευρύνουμε τον δείκτη του σκορ αν εκμεταλλευόμασταν και τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε".

Τέλος πρόσθεσε: "Θεωρώ ότι η ομάδα μας αγώνα με τον αγώνα παρουσιάζεται βελτιωμένη και αυτό φαίνεται και στον αγωνιστικό χώρο, μια και πλέον δημιουργούμε ευκαιρίες αλλά μας λείπει το εύκολο γκολ, που θεωρούμε ότι θα έρθει κι αυτό σύντομα".

Ο σκόρερ της αναμέτρησης, Σερ Ντιέ, τόνισε: «Είμαι ευτυχισμένος που με δικό μου γκολ νικήσαμε. Ευχαριστώ τον θεό που με βοήθησε. Με αυτήν τη νίκη μένουμε κοντά στο στόχο μας που είναι να βγούμε στην Ευρώπη».

Γράψτε το σχόλιο σας...
17/10/2019 • 09:57

Με επιθετικό πνεύμα κι αντίπαλο τις φοβίες της η Σπόρτιγκ Λισαβόνας

Μια ομάδα της 3ης κατηγορίας στην Πορτογαλία, η Αλβέρκα, βρίσκει απόψε μπροστά την η Σπόρτιγκ Λισαβόνας. Ματς όπου πάντως ο ενθουσιασμός του αουτσάϊντερ μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις ανασφάλειες του φαβορί.