Μικροί και μεγάλοι του ντέρμπι…

Αν κάποιος έχει το… βίτσιο να ψάξει τις ηλικίες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων θα διαπιστώσει πως τελικά οι διαφορές ανάμεσα στις δύο ομάδες ηλικιακά, όπως αγωνίστηκαν, δεν είναι δα και τόσο μεγάλη.

Η οικονομική κατάσταση που βιώνει ο Παναθηναϊκός τα τελευταία χρόνια έφεραν την ομάδα του τριφυλλιού σε δύσκολη θέση. Η τιμωρία της απαγόρευσης μεταγραφών ήρθε να κάνει τα πράγματα ακόμη πιο δύσκολα. 

Το αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν ο νέος προπονητής της ομάδας, Γιώργος Δώνης, να ανεβάσει στην ομάδα αρκετά νέα παιδιά από την Κ20 αλλά και να δώσει περισσότερο, πολύ περισσότερο χρόνο σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές μικρούς σε ηλικία. 

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές 19 ετών, 20 και 21 ετών, κάποιοι με περισσότερη εμπειρία και κάποιοι με λιγότερη. Όλοι όμως από την πρώτη μέρα έδειξαν και συνεχίζουν να δείχνουν διάθεση για να μάθουν και να προσφέρουν.  

Σίγουρα είναι μία πολύ νεανική ομάδα, αλλά  δεν είναι… παιδική. Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου, ο Παναθηναϊκός, μετά τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Αν κάποιος έχει το… βίτσιο να ψάξει τις ηλικίες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων θα διαπιστώσει πως τελικά οι διαφορές ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν είναι δα και τόσο μεγάλη.  

Βάζοντας τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων δίπλα, δίπλα με κύριο στοιχείο τον χρόνο συμμετοχής διαπιστώνει εύκολα πως τελικά η διαφορά η ηλικιακή μεταξύ των δύο ομάδων δεν είναι τόσο μεγάλη όσο θα περίμενε κανείς. 

 Ολυμπιακός Παναθηναϊκός
 Ζοσέ Σα  25 Διούδης 25
Ελαμπντελαουί 26 Γιόχανσον 26
Κούτρης 23 Ινσούα 27
Βούκοβιτς 30 Κουλιμπαλί 29
Σισέ 23 Κολοβέτσιος 27
Μπουχαλάκης 25 Μαυρομάτης 21
Γκιλιέρμε 27 Κουρμπέλης 25
Νάτχο 30 Κάτσε 25
Φορτούνης 26 Μπουζούκης 20
Ποντένσε 23 Χατζηγιοβαννης 21
Χασάν 25 Μακέντα 27
Καμαρά 21 Κότσαρης 22
Μάνος 24 Πούγγουρας 23
Χριστοδουλόπουλος 31 Μουνιέ 31

Ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι είχε μαζί με τις αλλαγές μ.ο ηλικίας 26 χρ. 3 μηνών και 5 ημερών, ενώ ο Παναθηναϊκός 25 χρ. 2 μηνών και 8 ημερών!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.