Στη Γερμανία για την υπέρβαση

Οι "ασπρόμαυροι" πηγαίνουν στην Φρανκφούρτη για να διεκδικήσουν την πρόκριση στους ομίλους του Champions League απέναντι στη United Volleys, ανατρέποντας το σκορ του πρώτου αγώνα στη Θεσσαλονίκη

Με στόχο την υπέρβαση και την ανατροπή του σκορ του πρώτου αγώνα στη Θεσσαλονίκη (0-3), ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει σήμερα (12/11) στη Φρανκφούρτη. Εκεί θα αντιμετωπίσει αύριο (13/11, 20:00) τη United Volleys, στη δεύτερη αναμέτρηση του 3ου προκριματικού γύρου του CEV Champions League Ανδρών 2018-19.
Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο της γερμανικής ομάδας κερδίζοντας με σκορ 0-3 ή 1-3, προκειμένου να οδηγήσουν το παιχνίδι και την πρόκριση στο “χρυσό” σετ.
Στο Fraport Arena αναμένεται να βρεθούν και αρκετοί φίλαθλοι των “ασπρόμαυρων” από τις γύρω περιοχές, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να δώσουν την ώθηση που χρειάζεται η ομάδα εν όψει της δύσκολης και σημαντικής αναμέτρησης.
Για τον συγκεκριμένο αγώνα, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Σέρτζιου Στάνκου, δήλωσε: “Η πρόκριση δεν έχει τελειώσει. Πιστεύω στην ομάδα. Οι παίκτες μου είναι έμπειροι και θεωρώ ότι μπορούμε να μπούμε στους ομίλους. Θα προσπαθήσουμε να οδηγήσουμε το παιχνίδι στο “χρυσό” σετ. Το έχουμε ξανακάνει και στην Κωνσταντινούπολη. Γιατί όχι και τώρα;”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.