Γκαρσία: Έλλειψη εμπιστοσύνης ο Μήτρογλου

Μπορεί η Μαρσέιγ να νίκησε με 2-0 την Ντιζόν και να επέστερψε στις επιτυχίες μετά από τρία ματς με Λάτσιο, Παρί και Μονπελιέ με ήττες και κακές εμφανίσεις, αλλά δεν επέστρψε στις νίκες με γκολ των επιθετικών της, αλλά του στόπερ Ραμί!

Μπορεί η Μαρσέιγ να νίκησε με 2-0 την Ντιζόν και να επέστερψε στις επιτυχίες μετά από τρία ματς με Λάτσιο, Παρί και Μονπελιέ με ήττες και κακές εμφανίσεις, αλλά δεν επέστρψε στις νίκες με γκολ των επιθετικών της αλλά του στόπερ Ραμί!

Άλλο που δεν ήθελαν στη Γαλλία για να ξεσπαθώσουν οι δημοσιογράφοι και να ρωτήσουν τον Ρουντί Γκαρσία για τον Κώστα Μήτρογλου που έπαιξε βασικός στο ματς και έχασε δυο καταπληκτικές ευκαιρίες για να βάλει γκολ…

“O Mήτρογλου έχει πρόβλημα εμπιστοσύνης στον εαυτό του, συμβαίνει σε πολλούς αυτό. Θέλουμε να είναι αποφασιστικός και αποτελεσματικός στα τελειώματά του, χρειάζεται κρύο αίμα. Η δύναμή του πάντως αυτή είναι, στην περιοχή. Δεν είναι πάντως κάτι σοβαρό, θα έχει ξανά την ευκαιρία του να σκοράρει” σχολιάζει ο κόουτς Γκαρσιά για τον Μήτρογλου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.