Με νέες ιδιότητες έρχεται ο Chucky όπως φανερώνει η νέα αφίσα του “Child’s Play”

Παραμένει τρομακτικός.Οι MGM και Orion Pictures δημοσίευσαν την νέα αφίσα του "Child's Play", το...

Παραμένει τρομακτικός.

Οι MGM και Orion Pictures δημοσίευσαν την νέα αφίσα του “Child’s Play”, το reboot του Chucky, και αποκάλυψε ότι η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιουνίου 2019.

“Πολλά παραπάνω από ένα παιχνίδι… είναι ο καλύτερός σου φίλος”, διαβάζουμε στην αφίσα, όπου παράλληλα μπορούμε να δούμε μια αποθήκη γεμάτη κουτιά Buddi. Ένα κουτί είναι στο πάτωμα και βλέπουμε τις ιδιότητες του παιχνιδιού, από όπου μαθαίνουμε ότι το παιχνίδι μπορεί να συνδεθεί μέσω WiFi και να το χειριστούμε μέσω τηλεφώνου, tablet και Η/Υ.

childs-play-teaser-poster

Το remake φαίνεται πως θα βαδίζει με τα σημερινά δεδομένα, σε αντίθεση με την αυθεντική ταινία του 1988. Ξέρουμε ήδη ότι η ταινία θα εξιστορεί τι γίνεται όταν μια μητέρα, η Karen (Aubrey Plaza), χαρίζει στον γιο της, Andy (Gabriel Bateman), ένα σκοτεινό παιχνίδι.

Το σενάριο βασίζεται στην αρχική ταινία και φέρει την υπογραφή του Tyler Burton Smith, συν-σεναριογράφου του video game “Quantum Break” της Remedy. Η ταινία θα είναι μία συμπαραγωγή των Seth Graham-Smith και David Katzenberg, που έφεραν από το παρελθόν και το “IT” του Stephen King, το 2017. Ο σκηνοθέτης του “Polaroid”, Lars Klevberg θα είναι στο τιμόνι της ταινίας.

Τα νέα για το reboot τα πρωτομάθαμε τον Ιούλιο. Παράλληλα, αναπτύσσεται και μια τηλεοπτική σειρά, αλλά θα ακολουθεί μια άλλη σειρά γεγονότων, αυτή του 2017 και του “Cult of Chucky” και δεν θα βρίσκεται στο ίδιο σύμπαν με το reboot.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.