Κοντοές: «Δεν θα αφήσω το ποδόσφαιρο να με αλλάξει»

Ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα θα έχει συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού για να του θέσει το μεγάλο ζήτημα των χρωστούμενων που ταλανίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο και τους πρωταγωνιστές του.

Στο περιθώριο της αναμέτρησης του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Άρη στο «Γεώργιος Καμάρας», ο Γιάννης Κοντοές είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Γιώργο Βασιλειάδη. Μεταξύ των θεμάτων, ήταν και το ποσό που ζητεί ακολουθώντας τη δικαστική οδό από τους Σταύρο Αδαμίδη και Ανδρέα Δημητρέλο –προσωπικά κι όχι από την ΠΑΕ ΑΕΚ-  για χρωστούμενα από τη θητεία του στην Ένωση. 

Προφανώς, πρόκειται για μία από τις δεκάδες υποθέσεις που εδώ και χρόνια ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο κι εκείνον που θα έπρεπε υπό κανονικές συνθήκες να είναι ο πρωταγωνιστής: τον ποδοσφαιριστή, Έλληνα και ξένο. Ο Κοντοές θέτοντας επί τάπητος το δικό του ζήτημα, ουσιαστικά θέλει να…ανακινήσει και το ενδιαφέρον της Πολιτείας και των Αρχών για παρόμοιες υποθέσεις που ταλαιπωρούν συναδέλφους του. 

«Το ραντεβού που επίκειται είναι για προσωπικό θέμα και όχι της ομάδας, αλλά με αρκετούς ενδιαφερόμενους και δύο τουλάχιστον αποδέκτες. Ξέρω ότι δεν πρόκειται να αλλάξουμε το ποδόσφαιρο αλλά επουδενί δεν θα αφήσω και το ποδόσφαιρο να με αλλάξει» αναφέρει στο λογαριασμό του στο Instragram ο έμπειρος αμυντικός. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.