Σκηνή μετά τους τίτλους τέλους θα έχει το “Aquaman”

Μην σηκωθείτε κατευθείαν! Έχει και άλλο!Λίγοι τυχεροί fans είχαν τη δυνατότητα να δουν μια πρόωρη...

Μην σηκωθείτε κατευθείαν! Έχει και άλλο!

Λίγοι τυχεροί fans είχαν τη δυνατότητα να δουν μια πρόωρη προβολή της επερχόμενης ταινίας “Aquaman” και αναφέρουν ότι μετά τους τίτλους τέλους υπάρχει και μια σκηνή έκπληξη.

Σύμφωνα με το ComicBook, η εν λόγω σκηνή φέρει τον χαρακτήρα του Randall Park, Dr. Stephen Shin, και τον Yahya Abdul Mateen II ως Black Manta, και θέτει τις βάσεις για το πιθανό sequel της ταινίας με τον Black Manta ως τον κύριο κακό.

“Συναντάμε τον Black Manta σε μια στιγμή όπου… τα πάει καλά”, είχε πει ο Mateen για τον χαρακτήρα του. “Και μετά, ο Aquaman, έρχεται και το χαλάει… Οπότε τον βλέπουμε να είναι ψηλά και μετά κάτι γίνεται και βρίσκεται στον πάτο… Και από εκεί και ύστερα σκέφτεται ότι φταίει ο Aquaman. Από εκεί και πέρα η ζωή του περιστρέφεται γύρω από την εκδίκησή του”.

Η ταινία επικεντρώνεται στην καταγωγή του χαρακτήρα, ο οποίος είναι δημιούργημα των Paul Norris και Mort Weisinger. Ο James Wan σκηνοθέτησε το σενάριο των David Leslie Johnson-McGoldrick και Will Beall. Στους παραγωγούς περιλαμβάνονται οι Peter Safran και Rob Cowan, ενώ εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Deborah Snyder, Zack Snyder, Jon Berg, Geoff Johns και Walter Hamada.

Το cast αποτελείται από τους Jason Momoa ως Aquaman/Arthur Curry, Amber Heard ως Princess Mera, Nicole Kidmanως Queen Atlanna, Willem Dafoe ως Vulko, Patrick Wilson ως King Orm, Dolph Lundgren ως Nereus και Yahya Abdul-Mateen II ως Black Manta.

To “Aquaman” θα αναδυθεί από τα βάθη της θάλασσας και θα κάνει την εμφάνισή του στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 20 Δεκεμβρίου με διάρκεια 2 ώρες και 23 λεπτά.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.