Οι Ducky και Bunny στην παιχνιδο-οικογένεια του “Toy Story 4”

Στο άφταστο και... τέλος πάντων.Μία ημέρα μετά το πρώτο teaser από το "Toy Story 4" κυκλοφόρησε...

Στο άφταστο και… τέλος πάντων.

Μία ημέρα μετά το πρώτο teaser από το “Toy Story 4” κυκλοφόρησε και ένα βίντεο που σύστησε στο κοινό δύο νέους, παιχνιδιάρικους χαρακτήρες.

Οι Ducky και Bunny, τα δύο λούτρινα παιχνίδια που συστήθηκαν δανείζονται τις φωνές των Jordan Peele και Keegan-Michael Key και με τον αστείο τους διάλογο δείχνουν την αγάπη που έχουν στην αρχική ταινία “Toy Story”.

Το εν λόγω βίντεο, το οποίο παρουσιάστηκε σαν βίντεο-αντίδραση στο προηγούμενο teaser με τους πασίγνωστους χαρακτήρες του franchise, αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη για δύο λόγους. Αρχικά διότι εμφανίστηκε ταχύτατα ακολουθώντας το πρώτο, και κατά δεύτερον, γιατί οι δύο κωμικοί χαρακτήρες δεν ήταν γνωστοί προηγουμένως. Η συμμετοχή τους στο cast είχε κρατηθεί κρυφή, τόσο που δεν υπήρξε ούτε νύξη σχετικά με αυτούς.

Η περιγραφή του trailer στο YouTube δίνει και μερικές εξηγήσεις για τους καινούργιους χαρακτήρες. “Το ταξίδι του Woody στο ‘Toy Story 4’ περιλαμβάνει μία επίσκεψη σε ένα καρναβάλι όπου συναντά τους Ducky και Bunny, δύο βραβεία του πανηγυριού που ανυπομονούν να κερδηθούν”.

Ο Duky και ο Bunny ακολουθούν ακόμα έναν νέο χαρακτήρα, ο οποίος συστήθηκε στο κοινό μέσα από το πρώτο teaser, χαλώντας με το άγχος του την όμορφη στιγμή των υπόλοιπων παιχνιδιών. Στον Forky, το πιρούνι που φαίνεται να περνάει μία κρίση για τη μεταμόρφωση του σε παιχνίδι, τη φωνή του δανείζει ο Tony Hale.

Το “Toy Story 4” δεν θα είναι συνέχεια της τριλογίας, αλλά θα δώσει μία διαφορετική γεύση, ρομαντικής κωμωδίας. Ο Woody, ο Buzz, η Jessie, το ζεύγος Πατάτα και όλη η καλή παρέα θα ζωντανέψει μία ακόμα φορά, στις 21 Ιουνίου του 2019, ενώ ακούγεται ότι η Pixar δεν έχει σχέδια για sequel μετά τα “Toy Story 4” και “The Incredibles 2”.

Οι μεγάλοι-μικροί πρωταγωνιστές, Tom Hanks και Tim Allen, έχουν μιλήσει για τα συγκινητικά συναισθήματα που τουw προκάλεσαν οι τελευταίες τους σκηνές.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter. Αλλιώς, στο άπειρο κι ακόμα παραπέρα!!

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.