H THQ Nordic έχει 35 παιχνίδια στα σκαριά

Αλλά αγόρασε και τον developer του Goat Simulator.Ο εκδότης παιχνιδιών THQ Nordic έχει αρκετούς...

Αλλά αγόρασε και τον developer του Goat Simulator.

Ο εκδότης παιχνιδιών THQ Nordic έχει αρκετούς μεγάλους τίτλους στο δρόμο, όπως το Darksiders III και το Metro Exodus, αλλά η εταιρεία δεν έχει παίξει όλο το χέρι της ακόμα. Στην πραγματικότητα, έχει 35 ακόμα παιχνίδια που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Κατά τη διάρκεια του financial report για το Q3 στις 14 Νοεμβρίου, ο ιδρυτής και CEO της THQ Nordic, Lars Wingefors, δήλωσε ότι μέχρι το τέλος του τελευταίου τριμήνου δημιουργήθηκαν συνολικά 55 παιχνίδια, εκ των οποίων μόνο 20 έχουν αποκαλυφθεί μέχρι στιγμής.

Η THQ Nordic συνέχισε επίσης το πρόσφατο ξεφάντωμά της να αγοράζει προγραμματιστές αποκτώντας την Coffee Stain Studios (Goat Simulator) και την Bugbear Entertainment (Wreckfest).

Η THQ Nordic, η οποίο στο παρελθόν ονομαζόταν Nordic Games, ανέβηκε τα τελευταία χρόνια μετά την απόκτηση των δικαιωμάτων σε σειρές όπως το Red Faction και το Darksiders. Η εταιρία απέκτησε και την Deep Silver πέρυσι, η οποία έφερε μαζί με αυτήν τα franchises Saints Row, Metro, Dead Island και Homefront.

Συμπτωματικά τα Metro, Homefront και Saints Row ξεκίνησε ως σειρά που ανήκει στην αρχική THQ, από την οποία η THQ Nordic πήρε το νέο της όνομα το 2016. Εκείνη την εποχή, μόνο 13 παιχνίδια ήταν σε εξέλιξη.

Ο εκδότης ήταν τόσο παραγωγικός στην αγορά άλλον studio, που μας “ανάγκασε” να ρωτήσουμε ένα από τα στελέχη του τι ακριβώς έχει προγραμματίσει για όλα τα νέα IP.

Το Darksiders III θα κυκλοφορήσει για το Xbox One, το PlayStation 4 και το PC στις 27 Νοεμβρίου, ενώ το Metro Exodus κυκλοφορεί για τα ίδια συστήματα στις 22 Φεβρουαρίου 2019.

Ένα άλλο ολοκαίνουργιο παιχνίδι τηςTHQ Nordic, το BioMutant, σχεδιάζεται για κυκλοφορία το επόμενο καλοκαίρι και συνδυάζει ανθρωπόμορφα ζώα με πολεμικές τέχνες και μετα-αποκάλυπτικα σκηνικά.


Αν ο Θοδωρής aka “Ankh” δεν γράφει ή δεν παίζει κάποιο MMO θα τον βρείτε στο Facebook αλλά και το YouTube.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.