Θέλει να κάνει το πρώτο βήμα

Την Παρασκευή στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας, η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει την αντίστοιχη της Αυστρίας στο πρώτο από τους δύο αγώνες μπαράζ, με έπαθλο ένα εισιτήριο για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Την Παρασκευή στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας, η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει την αντίστοιχη της Αυστρίας στο πρώτο από τους δύο αγώνες μπαράζ, με έπαθλο ένα εισιτήριο για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη θα προσπαθήσει να κατακτήσει ένα αποτέλεσμα που θα της επιτρέψει να ελπίζει ενόψει της ρεβάνς που θα διεξαχθεί στην Αυστρία την ερχόμενη Τρίτη. Η δίψα για διάκριση είναι πολύ μεγάλη στους Έλληνες διεθνείς. Πλέον βρίσκονται δύο βήματα μακριά από τα τελικά του UEFA Euro U21 που θα διεξαχθεί τον επόμενο Ιούνιο στην Ιταλία.

 Θυμίζουμε ότι η ελληνική ομάδα στα προκριματικά, κατέλαβε την 2η θέση, χάνοντας την πρωτιά στην ισοβαθμία από την Κροατία. Είχε την 6η καλύτερη επίθεση και από τους 9 ομίλους με 26 γκολ ενεργητικό και την 3η καλύτερη άμυνα, με μόλις 5 γκολ παθητικό. Πρώτος της σκόρερ ήταν Θανάσης Ανδρούτσος με 6 γκολ σε 12 αγώνες. 

Από την άλλη πλευρά η Αυστρία ήταν στο 7ο προκριματικό όμιλο και με 7 νίκες-1 ισοπαλία-2 ήττες τερμάτισε επίσης στην 2η θέση, πίσω από την αήττητη Σερβία. Στον άλλον αγώνα μπαράζ αναμετρώνται Πολωνία και Πορτογαλία (1ο ματς στην Πολωνία).

Στα αγωνιστικά  η ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη είναι πανέτοιμη και χωρίς προβλήματα. Η αποστολή απαρτίζεται από τους: 

Τερματοφύλακες

Κότσαρης (Παναθηναϊκός), Στεργιάκης (Slavia FC), Σιαμπάνης (ΠΑΟΚ).

Αμυντικοί
Τσιμίκας (Ολυμπιακός), Πασαλίδης (Αστέρας Τρίπολης), Σάλιακας (ΑΟΧ Κισσαμικός / Ολυμπιακός), Κυριακόπουλος (Αστέρας Τρίπολης), Νικολάου (Ολυμπιακός), Μαυρομμάτης (Παναθηναϊκός), Χατζηδιάκος (AZ Alkmaar).

Μέσοι

Ανδρούτσος (Ολυμπιακός), Στάικος (Παναθηναϊκός), Καραχάλιος (Λεβαδειακός), Μασούρας (Ολυμπιακός), Μπουζούκης (Παναθηναϊκός), Γαλανόπουλος (ΑΕΚ), Χατζηθεοδωρίδης (Παναθηναϊκός).

Επιθετικοί
Κωτσόπουλος (Ατρόμητος), Μωραΐτης (Παναχαϊκή), Καμπετσής (Παναθηναϊκός), Λημνιός (ΠΑΟΚ), Λάμπρου (Φορτούνα Σιτάρ / ΠΑΟΚ), Χατζηγιοβάνης (Παναθηναϊκός).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.