Πέρασε κι από την Κωνσταντινούπολη το Μιλάνο (video)

Μολονότι είχε τις συνήθεις διακυμάνσεις στην απόδοσή της, η Ολίμπια επικράτησε στην Τουρκία της Νταρουσάφακα με 98-82, πετυχαίνοντας την πέμπτη νίκη της στη Euroleague.

Οι Ιταλοί, έχοντας αυτοπεποίθηση από την θετική εικόνα τους μέχρι στιγμής σε Euroleague κι ιταλικό πρωτάθλημα, μπήκαν από την αρχή δυνατά, βρήκαν ελεύθερα σουτ, με τρίποντο του Μίτσοβ πήραν διαφορά 9 πόντων, κλείνοντας τελικώς το πρώτο δεκάλεπτο στο +7, 19-26.

Στην αρχή της δεύτερης περιόδου οι παίκτες του Πιανιτζάνι συνέχισαν το ρεσιτάλ τους από την περίμετρο, έχοντας 9/11 τρίποντα, όμως κι οι γηπεδούχοι είχαν τον τρόπο τους να βρίσκουν το εύκολο καλάθι, πετυχαίνοντας 30 πόντους σε αυτό το δεκάλεπτο με κύριους εκφραστές τους Πέινερς, Έρικ, Ντίμπλερ, οι φιλοξενούμενοι με τον Τζέιμς να έχει 16 πόντους στο πρώτο μέρος, πήγαν στα αποδυτήρια με διαφορά 5 πόντων, 49-54

Η τουρκική ομάδα βελτίωσε κατά πολύ την άμυνά της στο τρίτο δεκάλεπτο, δεχόμενη μόλις 14 πόντους και με τον Μακάλουμ να ηγείται στο επιθετικό κομμάτι κατάφερε με την ολοκλήρωση του τρίτου δεκαλέπτου να περάσει μπροστά, για πρώτη φορά στο παιχνίδι, 69-68.

Το Μιλάνο, με τις γνωστές διακυμάνσεις του και με επιμέρους σκορ 12-2 στην αρχή της τελευταίας περιόδου, προηγήθηκε με 12 πόντους, αλλά ο Τζακί εμπιστεύτηκε τους Εζμιζράκ και Μπαϊγκούλ οι οποίοι με παθιασμένη άμυνα και συνεχόμενους πόντους, έφεραν το ματς στο 87-88, 2:12 πριν από το τέλος του αγώνα.

Εκεί ο Έρικ έχασε ένα εύκολο καλάθι και στην επόμενη κατοχή ο Μπέρτανς πέτυχε ένα απίθανο τρίποντο σχεδόν από τη γωνία  με τη βοήθεια του ταμπλό! Οι Τζέιμς και Μίτσοβ ήταν ψύχραιμοι από τη γραμμή των βολών για να έρθει το τελικό 92-98 και η πέμπτη νίκη της Ολίμπια στη φετινή Euroleague. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.