Mακέντα: «Να φέρουμε την ομάδα ξανά στην κορυφή»

Τις φιλοδοξίες του για τον Παναθηναϊκό αποκάλυψε ο Φεντερίκο Μακέντα σε συνέντευξή του, ενώ μίλησε για τον αριθμό γκολ που θα ήθελε να πετύχει φέτος.

Τις φιλοδοξίες του για τον Παναθηναϊκό αποκάλυψε ο Φεντερίκο Μακέντα σε συνέντευξή του, ενώ μίλησε για τον αριθμό γκολ που θα ήθελε να πετύχει φέτος.

Διαβάστε αποσπάσματα από όσα είπε ο Ιταλός επιθετικός στην εφημερίδα «Πράσινη»:

Για το τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να βρεθεί ξανά στην κορυφή: «Πρώτα από όλα πρέπει να βρούμε σταθερότητα ως κλαμπ και ως παίκτες. Αν όλα δουλεύουν καλά στο κλαμπ, είσαι πιο συγκεντρωμένος να κάνεις καλύτερα πράγματα. Είναι το πρώτο βήμα. Δεν νομίζω πως θα πάρει αρκετό χρόνο γι αυτόν τον σύλλογο προκειμένου να μάχεται ξανά για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Είναι μεγάλος σύλλογος, ο κόσμος είναι δίπλα μας και ξέρουμε πως πρέπει να κάνουμε κάτι σημαντικό. Να αφέρουμε την ομάδα ξανά στην κορυφή. Είναι οι πρώτες μας σκέψεις. Πρέπει να προχωρήσουμε βήμα βήμα. Θα φανεί τις επόμενες χρονιές. Ως ποδοσφαιριστές πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να ξαναγίνει ο σύλλογος πρωταθλητής σύντομα». 

Για το ιδανικό που μπορεί να σκεφτεί για την ομάδα:
«Όταν σκέφτεσαι θετικά, τότε θετικά πράγματα συμβαίνουν. Ο στόχος αυτή τη σεζόν δεν είναι εύκολος. Ως παίκτες, όμως, πάντα θες τίτλους, θες Champions League. Θέλω να δω την ομάδα να παίζει εκεί και να κατακτά τίτλους. Εκεί είναι η κορυφή του ποδοσφαίρου. Με σκληρή δουλειά και αφοσίωση, θα το πετύχουμε τα επόμενα χρόνια». 

Για το πόσο γκολ μπορεί να πετύχει φέτος:
«Δεν θέλω να πω αριθμούς… 10, 15, 20… Πιστεύω θα είναι πολλά. Είμαι αισιόδοξος. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο, αλλά δεν λέω αριθμούς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.