Πιθανό reunion στην επόμενη επιστροφή των “Ghostbusters”

Το σενάριο ετοιμάζεται.Αν αντιμετωπίζετε κάποιο περιστατικό φαντασμάτων τότε είστε τυχεροί, γιατί...

Το σενάριο ετοιμάζεται.

Αν αντιμετωπίζετε κάποιο περιστατικό φαντασμάτων τότε είστε τυχεροί, γιατί το σενάριο της τρίτης ταινίας του αρχικού franchise “Ghostbusters” ετοιμάζεται και έχει βάλει στο μάτι την επιστροφή του αρχικού cast.

Το comicbook μετέφερε ένα απόσπασμα της συνέντευξης του Dan Aykroyd, ή αλλιώς γνωστού και ως Dr. Raymond Stanz, από την εκπομπή “The Big Interview with Dan Rather”. Ο ένας εκ των πρωταγωνιστών της ταινίας του 1984 μας προϊδέασε σχετικά με την τρίτη εμφάνιση των κυνηγών φαντασμάτων.

Κατά τα λεγόμενα του, το σενάριο του “Ghostbusters III” γράφεται τώρα, και πιθανολογείται να έχει αρκετή δόση στο cast από το παρελθόν. Δεν έγινε κάποια νύξη σχετικά με το reboot “Ghostbusters” του 2016, το οποίο όχι μόνο δεν κέρδισε την αποδοχή του κοινού αλλά κατέληξε και σε εισπρακτική αποτυχία για τη Sony, ενώ φαίνεται πως δεν θα έχει κάποια σύνδεση.

Κατά τη διάρκεια του περσινού Comic Con του Σαν Ντιέγκο ο Ivan Reitman, σκηνοθέτης των δυο αρχικών ταινιών και παραγωγός του περσινού reboot, έκανε κάποιες νύξεις σχετικές με την τρίτη ταινία του αρχικού franchise και την εμφάνιση του μέσα στο καλοκαίρι του 2019.

Το 2019 θα σηματοδοτεί την 35η επέτειο της πρώτης ταινίας και την 30η της δεύτερης, και ακόμα κι αν με τα δεδομένα του 2017 ο σκηνοθέτης μιλούσε μόνο για προσπάθειες για τη δημιουργία της ταινίας, τώρα που το σενάριο ετοιμάζεται ο Aykroyd έδωσε ένα πολύ ενδιαφέρον tease που αφορά το cast της ταινίας.

Όπως δήλωσε, υπάρχει η “πιθανότητα επανένωσης των τριών πρωταγωνιστών που απέμειναν”.

Οι τρεις που πιθανολογούνται να επιστρέψουν είναι ο ίδιος ο Aykroy, ο Bill Murray και ο Ernie Hudson, αφού ο Harold Ramis, δυστυχώς, απεβίωσε στις 24 Φεβρουαρίου του 2014 και σε ηλικία 69 ετών.

Για τον Murray, μάλιστα, ο Aykroy πιστεύει πως “ο Billy θα έρθει. Η ιστορία είναι τόσο καλή. Ακόμα κι αν παίξει ένα φάντασμα”. Από τα λόγια του φαίνεται πως τους δύο πρωταγωνιστές θα τους δούμε ίσως στην αντίθετη πλευρά από αυτή που τους συνηθίσαμε, και αναμένεται η επιβεβαίωση για τον Murray και κάτι παραπάνω για τον Hudson.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.