Ο Ντοσεβί θέλει καπνογόνα όπως στην Ελλάδα!

Υπέρ της χρήσης καπνογόνων στα γαλλικά γήπεδα τάχθηκε ο Ματιέ Ντοσεβί, τονίζοντας ότι δημιουργούν ξεχωριστή ατμόσφαιρα, κάτι που είχε ζήσει στην Ελλάδα.

Υπέρ της χρήσης καπνογόνων στα γαλλικά γήπεδα τάχθηκε ο Ματιέ Ντοσεβί, τονίζοντας ότι δημιουργούν ξεχωριστή ατμόσφαιρα, κάτι που είχε ζήσει στην Ελλάδα.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και νυν της Τουλούζ, μιλώντας στην Οuest France, τάχθηκε κατά της σχετικής απαγόρευσης που ισχύει στη Γαλλία και πρόσθεσε ότι πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος ώστε να γίνεται χρήση καπνογόνων αλλά με ασφάλεια.

«Όταν πρωτοφτάνεις στην Ελλάδα σου φαίνεται περίεργο. Έχουμε την Ligue 1 όπου όλα είναι καθορισμένα και η κάθε μικρή λεπτομέρεια έχει ελεγχθεί. Εκεί όμως, ο καπνός υπάρχει γύρω από το γήπεδο. Και είναι τόσο όμορφο, δημιουργεί μία τόσο καλή ατμόσφαιρα που είναι κρίμα που δεν μπορούμε να βρούμε ένα σύστημα για να επιτρέψουμε τα καπνογόνα, παρά να τα απαγορεύουμε ανόητα και σκληρά. Όλοι οι παίκτες που είχαν την ευκαιρία να μπουν σε ένα γήπεδο γεμάτο καπνό που να ”βράζει”, είναι ανεκτίμητο. Το να το απαγορεύεις, όχι! Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να τα ελέγξουμε», είπε ο 30χρονος Τογκολέζος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.