Λυκογιάννης: «Κάναμε κακό παιχνίδι»

Ο Άρης Λυκογιάννης χαρακτήρισε δίκαιη την επικράτηση του Προμηθέα Πατρών και στάθηκε στα πολλά χαμένα σουτ του Χολαργού.

Ο Άρης Λυκογιάννης χαρακτήρισε δίκαιη την επικράτηση του Προμηθέα Πατρών και στάθηκε στα πολλά χαμένα σουτ του Χολαργού.

«Συγχαρητήρια στον Προμηθέα για τη νίκη του. Υπάρχουν δυο στοιχεία στην στατιστική που αποτυπώνουν την εικόνα του ματς. Το ένα αφορά την χαμηλή παραγωγικότητα μας στο επιθετικό κομμάτι όπου είχαμε 57 πόντους με 2/22 τρίποντα και το άλλο είναι η μεγάλη διαφορά στις ασίστ (19 του Προμηθέα έναντι 8 του Χολαργού), στοιχεία που δεν βοήθησαν στην αξιοποίηση των 15 επιθετικών ριμπάουντ», δήλωσε αρχικά ο προπονητής της ομάδας των βορείων προαστίων και πρόσθεσε: 

«Κάναμε ένα κακό παιχνίδι, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να συγκεντρωθούμε στον αγώνα με το Ρέθυμνο. Χάσαμε πολλά ανοικτά σουτ και αυτό δεν έχει να κάνει με την πίεση που άσκησε ο Προμηθέας. Τα λέι απ που χάσαμε δεν ήταν προϊόν πίεσης του αντιπάλου. Απλώς ορισμένοι παίκτες μας δεν ήταν σε καλή επιθετική ημέρα. Δεν έβαλαν τα σουτ και δεν μπόρεσαν να βρουν ρυθμό και όταν δεν βρεις ρυθμό έχεις πρόβλημα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.