Παπαγιάννης: «Σοβαροί και συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό»

Βέβαιος πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και να νικήσει τον Ολυμπιακό για δεύτερη φορά σε μικρό χρονικό διάστημα, εμφανίστηκε ο Γιώργος Παπαγιάννης.

Βέβαιος πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και να νικήσει τον Ολυμπιακό για δεύτερη φορά σε μικρό χρονικό διάστημα, εμφανίστηκε ο Γιώργος Παπαγιάννης.

Παράλληλα, ο Έλληνας σέντερ, ανέλυσε τα στοιχεία που θα πρέπει να έχουν οι «πράσινοι». 

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του:

«Η εικόνα μας στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με την Εφές ήταν κακή. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για αυτό το παιχνίδι, παρά μόνο να δούμε τα λάθη μας και να μην τα επαναλάβουμε στη συνέχεια. Οι αγωνιστικοί ρυθμοί, μάς επιβάλουν να κοιτάζουμε πάντα το επόμενο παιχνίδι, το οποίο μάλιστα είναι πάρα πολύ δύσκολο και εξίσου σημαντικό.

Για δεύτερη φορά μέσα σε 10 μέρες υποδεχόμαστε τον Ολυμπιακό. Στο ματς της Ευρωλίγκας παρουσιάσαμε το καλό μας πρόσωπο για ένα ημίχρονο, κάνοντας στο παρκέ όλα όσα μάς είχε ζητήσει ο προπονητής. Είναι πολύ σημαντικό να παρουσιάσουμε ανάλογη εικόνα από την αρχή της αυριανής αναμέτρησης.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος, γεγονός που θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα. Θέλουμε πολύ τη νίκη στη μάχη για την κατάκτηση της πρώτης θέσης της κανονικής περιόδου και θεωρώ πως με τη στήριξη του κόσμου μας μπορούμε να τα καταφέρουμε, αρκεί να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.