Με αρκετές αλλαγές κόντρα στην Εσθονία

Η εθνική Ελλάδος αναμένεται να παραταχθεί με αρκετά νέα πρόσωπα στο βασικό της σχήμα στην αναμέτρηση με την Εσθονία, συγκριτικά με το ματς κόντρα στη Φινλανδία, πριν λίγες ημέρες (21:45).

Η εθνική Ελλάδος αναμένεται να παραταχθεί με αρκετά νέα πρόσωπα στο βασικό της σχήμα στην αναμέτρηση με την Εσθονία, συγκριτικά με το ματς κόντρα στη Φινλανδία, πριν λίγες ημέρες (21:45). Ο Άγγελος Αναστασιάδης αναμένεται να διατηρήσει το 4-2-3-1, όμως θα προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα. Ο Έλληνας ομοσπονδιακός τεχνικός αναμένεται να χρησιμοποιήσει παίκτες, που έχουν λίγες συμμετοχές με την εθνική, προκειμένου να πάρουν εμπειρίες, εν όψει των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στην εθνική και θα καθίσει στην εστία. Οι Ρισβάνης και Λαμπρόπουλος αναμένεται να αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, με τους Μπακάκη και Γιαννούλη να αγωνίζονται στα άκρα της άμυνας. Οι Σάμαρης και Μπουχαλάκης θα είναι οι δυο κεντρικοί μέσοι, με τους Μασούρα, Καρέλη και Μπακασέτα να αποτελούν την τριάδα των μεσοεπιθετικών. Στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να ξεκινήσει ο Κουλούρης. Θέσεις στο βασικό σχήμα διεκδικούν επίσης οι Ζέκα και Φορτούνης.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.