Προηγείται ο Καϊνάρ

Οι σημερινές καιρικές συνθήκες (βροχή και χωρίς αέρα) δυσκόλεψαν αφάνταστα τους διοργανωτές του σπουδαίου διεθνή αγώνα "2018 Winter Series", στον οποίο τρέχουν τα μεγαλύτερα ονόματα του κόσμου στην κατηγορία ΦΙΝΝ.

Οι σημερινές καιρικές συνθήκες (βροχή και χωρίς αέρα) δυσκόλεψαν αφάνταστα τους διοργανωτές του σπουδαίου διεθνή αγώνα “2018 Winter Series”, στον οποίο τρέχουν τα μεγαλύτερα ονόματα του κόσμου στην κατηγορία ΦΙΝΝ.

Έγινε μόλις μία ιστιοδρομία και μετά από 7 κούρσες στην γενική βαθμολογία των 16 ιστιοπλόων από 12 χώρες προηγείται ο Τούρκος Α. Καϊνάρ με 19 βαθμούς. Δεύτερος είναι ο Νορβηγός Α. Πέντερσεν με 22 βαθμούς, όσους έχει και ο τρίτος Κροάτης Γ. Ολουτζιτς.

Ο μεγάλος αυτός αγώνας, που διοργανώνουν η ΕΙΟ και το “Διεθνές Κέντρο Ιστιοπλοϊας”, ολοκληρώνεται αύριο Δευτέρα. Οι τελευταίες κούρσες θα ξεκινήσουν από τις 10 το πρωί και η τελετή λήξης έχει προγραμματιστεί για τις 7.30 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις της ΕΙΟ. Εκτός από τους συμμετέχοντες ιστιοπλόους και Ελληνες διεθνείς αθλητές από άλλες κλάσεις θα παρευρεθούν ο υφυπουργός αθλητισμού Γ. Βασιλειάδης, πρεσβευτές ξένων χωρών και πολλοί άλλοι επίσημοι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.