Οφρυδόπουλος: “Σημαντική νίκη χωρίς να κινδυνεύσουμε”

Ο προπονητής της Παναχαϊκής στάθηκε στην αξία της νίκης επί του Ηρακλή αλλά και στον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκε η ομάδα της Αχαϊας

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος στάθηκε (18/11) στη σημασία της νίκης (1-0) που πήρε η Παναχαϊκή απέναντι στον Ηρακλή. Στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του παιχνιδιού είπε, μεταξύ άλλων, ότι “ελέγξαμε το παιχνίδι χωρίς να κινδυνεύσουμε”.
Στην αρχή των δηλώσεών του αναφέρθηκε στον Ελευθερόπουλο που έκανε ντεμπούτο με τον Ηρακλή. Είπε: “Καλή τύχη στον Δημήτρη και στον συνεργάτη του, στον Στέλιο Βενετίδη. Είναι εξαιρετικοί άνθρωποι και εξαιρετικοί προπονητές και είναι τιμή για το ποδόσφαιρο που βρίσκονται στο προσκήνιο. Το σίγουρο είναι ότι μαζί τους ο Ηρακλής θα έχει καλύτερες μέρες”. 
Είπε για το παιχνίδι: “Εμείς αποφασίσαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα στο γήπεδο, ιδιαίτερα στο α’ μέρος. Ο Ηρακλής δεν έκανε τη μεγάλη ευκαιρία, δεν απειληθήκαμε από οργανωμένη επίθεση. Στο β’ μέρος είχε την κατοχή. Εμείς πάντως ελέγξαμε το παιχνίδι χωρίς να κινδυνεύσουμε. Προσπαθήσαμε να βγάλουμε φάσεις στην πλάτη του αντιπάλου και στα πλάγια όπως ήταν το πλάνο”.
Συμπλήρωσε: “Τα λάθη που κάναμε ήταν ότι ότι δώσαμε λίγο παραπάνω χώρο, έπρεπε να ανεβάσουμε την άμυνά μας πιο ψηλά, δεν κρατήσαμε την μπάλα. Συμπλήρωσε αναφερόμενος και στην αναγκαιότητα της νίκης που υπήρχε: “Μπορούσαμε να βγάζουμε φάσεις αν παίζαμε πιο γρήγορα. Κάποιες ομάδες επιβαρύνθηκαν με πολλές απαιτήσεις. Στο τέλος του αγώνα, το ένστικτο μας έκανε να μείνουμε αρκετά πίσω και να παίξουμε άμυνα”.
Είπε ακόμη: “Είναι σημαντική νίκη, τα παιδιά είναι καλό να χαρούν σήμερα, την Τετάρτη έχει αγώνα. Είναι σημαντικό να νικάς μια ομάδα με καλό προπονητές και καλό ρόστερ και είναι διεκδικήτρια της ανόδου. Να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες και στους φιλάθλους μας”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.