Σκληρή απάντηση Περιστερίου!

Οι Περιστεριώτες απάντησαν στην ανακοίνωση του Άρη, κάνοντας λόγο για επίδειξη αλητείας από τον προπονητή των Θεσσαλονικέων, τον οποίο χαρακτηρίζουν σόουμαν με συμπεριφορά νταβατζή!

«Η Κ.Α.Ε. Περιστέρι ΒΙΚΟΣ COLA, με αίσθημα σεβασμού απέναντι στον απλό φίλαθλο του Άρη, δεν θα ακολουθήσει κάποιον με το όνομα Αγγέλου στην επίδειξη αλητείας, η οποία δεν τιμάει το τεράστιο όνομα και την Ιστορία του Συλλόγου της Θεσσαλονίκης.  Κάθε λεπτό που οι ιθύνοντες του Άρη, διατηρούν τον συγκεκριμένο σόουμαν στη θέση του, το πράττουν εις βάρος της ομάδας και της Ιστορίας της. 

Από το πρώτο δευτερόλεπτο του αγώνα μέχρι και μετά το τέλος, όταν επιτέθηκε φραστικά και όχι μόνο στους αθλητές μας, ο συγκεκριμένος τύπος, προφανώς για να δικαιολογήσει την ανεπάρκεια του και να δημιουργήσει πολεμικό κλίμα για να μην παιχτεί μπάσκετ, εξύβριζε την αποστολή της ομάδας μας με χυδαίες εκφράσεις και έδινε ένα εντυπωσιακό μεν, φτηνό όμως δε σόου.  Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τις λεκτικές και όχι μόνο επιθέσεις μερίδας οπαδών του Άρη στους αθλητές μας αλλά και την μετατροπή της αναμέτρησης από μπασκετική σε αγώνα… κατς.  

Προκαλεί μάλιστα ιδιαίτερη απορία και ανησυχία, το γεγονός ότι προφανώς παρασυρόμενη από το… σόου του συγκεκριμένου τύπου, η Κ.Α.Ε. Άρης, εξέδωσε ανακοίνωση, προβάλλοντας σε βίντεο μια φάση στην οποία όντως-όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση- και αυτοί που δεν ξέρουν μπάσκετ καταλαβαίνουν το ΞΕΚΑΘΑΡΟ επιθετικό φάουλ του αθλητή του Άρη εις βάρος του αθλητή μας!  Με τη διαφορά ότι μαζί με αυτή τη φάση το Περιστέρι ΒΙΚΟΣ COLA έχει εντοπίσει ήδη και δεκάδες άλλες που μετέτρεψαν το μπάσκετ σε κατς, με αποτέλεσμα η διαφορά υπέρ της ομάδας μας να μειωθεί αισθητά. 

Αντιλαμβανόμαστε απόλυτα την προσπάθεια του συγκεκριμένου τύπου να κρατήσει τη θέση του παρά την προφανή ανεπάρκεια του και ενδεχομένως την προσπάθεια ορισμένων να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα στον κόσμο του Άρη, όμως ξεκαθαρίζουμε ότι δεν θα ανεχτούμε την αλητεία από οποιονδήποτε όπως και αν λέγεται. Πόσο μάλλον δε από έναν τύπο που εδώ και χρόνια δίνει σόου στα γήπεδα και θεωρεί ότι μπορεί να… μπουκάρει στα αποδυτήρια της αντίπαλης ομάδας, να υβρίζει προπονητές, παίκτες και μέλη της ομάδας, να επιδεικνύει δηλαδή συμπεριφορά νταβατζή.   

Το Περιστέρι ΒΙΚΟΣ COLA επέστρεψε και επειδή ίσως κάποιοι νεόκοποι παράγοντες δεν το γνωρίζουν, όντως «Η αλήθεια και το αθλητικό ήθος δεν είναι αντικείμενο διαπραγμάτευσης για εμάς» στα δυτικά προάστια. Γιατί εμείς δεν έχουμε προπονητή που βρίζει και τραμπουκίζει, δεν έχουμε επιτροπή… υποδοχής πίσω από τον πάγκο της αντίπαλης ομάδας και δεν κάνουμε σόου. Αγωνιζόμαστε και νικάμε. Και στο μπάσκετ και στο… κατς, αν χρειαστεί.

Υγ. Θα ήταν πιο… αληθοφανές, αν το βίντεο που πρόσθεσε ο Άρης στην ανακοίνωση του στο ΞΕΚΑΘΑΡΟ επιθετικό φάουλ του αθλητή τους, ήταν από την μετάδοση της ΕΡΤ και όχι από μία κάμερα από την… εξέδρα. Αλλά στην προσπάθεια να παραποιήσουν και να βιάσουν την αλήθεια, είναι, όπως φαίνεται, αποφασισμένοι να εκτεθούν κι άλλο. Και εκτέθηκαν» αναφέρει η ανακοίνωση του Περιστερίου. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.