Θέλει διπλό αυτοπεποίθησης και ψυχολογίας

Ο Ολυμπιακός ψάχνει την επιστροφή στις νίκες στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου, προκειμένου να τονώσει την ψυχολογία του και να ανακάμψει στην εφετινή Euroleague (21:30 Novasports2HD).

Ο Ολυμπιακός ψάχνει την επιστροφή στις νίκες στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου, προκειμένου να τονώσει την ψυχολογία του και να ανακάμψει στην εφετινή Euroleague (21:30 Novasports2HD). Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και θέλουν μόνο τη νίκη, ώστε να ανατρέψουν το βαρύ κλίμα. 

Οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν πως δε θα έχουν εύκολο έργο κόντρα στους Βαυαρούς, οι οποίοι εμφανίζονται αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη και να συνεχίσουν την καλή τους πορεία την εφετινή σεζόν. Οι δυο ομάδες έχουν 3-4 νίκες και ο νικητής θα προσπεράσει τον ηττημένο, μετά το τέλος της αναμέτρησης. Οι Πειραιώτες ταξίδεψαν στη Γερμανία, χωρίς τους Τουπάν και Αγραβάνη, οι οποίοι είναι τραυματίες, ενώ από την άλλη πλευρά, η Μπάγερν Μονάχου δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών. 

Οι δυο ομάδες έχουν συναντηθεί δυο φορές κατά το παρελθόν για την Euroleague, με τους «ερυθρολεύκους» να έχουν πανηγυρίσει τη νίκη και τις δυο φορές (88-83 και 105-103).  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.