Παπαπέτρου: «Πήραμε ώθηση από το ντέρμπι»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου υπογράμμισε πως η δεύτερη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού έχει τονώσει την ψυχολογία των «πράσινων», εν όψει της συνέχειας των αγωνιστικών υποχρεώσεων στην Euroleague.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου υπογράμμισε πως η δεύτερη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού έχει τονώσει την ψυχολογία των «πράσινων», εν όψει της συνέχειας των αγωνιστικών υποχρεώσεων στην Euroleague. Ο διεθνής Έλληνας παίκτης αναφέρθηκε και στην επικείμενη αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα, όπου μοναδικός στόχος των «πράσινων» είναι η νίκη.

Αρχικά, ο Παπαπέτρου δήλωσε στην εφημερίδα «Πράσινη»: «Παίξαμε με φοβερή ενέργεια και θέληση απέναντι στον Ολυμπιακό. Η εικόνα με την Εφές δεν μας αντιπροσωπεύει, μας πόνεσε όλους πάρα πολύ και θέλαμε να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο. Σίγουρα έχεις τεράστιο κίνητρο μετά από κακές εμφανίσεις και ήττες να παίξεις καλύτερα και να κερδίσεις για να φτιάξεις την ψυχολογία σου. Θέλουμε να κρατήσουμε αυτό το μομέντουμ και να παίξουμε ακόμη καλύτερα στη συνέχεια, χωρίς να έχουμε αυτά τα σκαμπανεβάσματα».

Στη συνέχεια, ο Έλληνας παίκτης τόνισε: «Δεν υπάρχει νευρικότητα, όλα είναι καλά. Εμένα με ενδιαφέρει να είμαι εδώ και να κερδίζει η ομάδα μου. Γι’ αυτό παλεύω σε κάθε παιχνίδι».

Τέλος, ο Παπαπέτρου δήλωσε για το ματς με την Μπαρτσελόνα: «Σίγουρα πήραμε ψυχολογική ώθηση, αλλά τώρα κοιτάμε το ματς με την Μπαρτσελόνα. Για μας είναι τελικός. Είναι πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι μπροστά στον κόσμο μας. Ελπίζουμε να είναι κοντά μας και χρειαζόμαστε τη νίκη για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους. Πρώτα αυτό και μετά κοιτάμε το ματς με την Μπασκόνια που θα είναι επίσης πολύ δύσκολο».

΄


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.