To Discord επεκτείνεται στα Early Access Games

Μήπως ξεκινάει η "πτώση" του Steam;Το Discord ξεκίνησε το κατάστημα παιχνιδιών του τον περασμένο...

Μήπως ξεκινάει η “πτώση” του Steam;

Το Discord ξεκίνησε το κατάστημα παιχνιδιών του τον περασμένο μήνα, με μόλις 22 τίτλους. Η πλατφόρμα αναγνωρίζει ότι δεν μπορεί επαναπαυθεί σε αυτό αν θέλει να σταθεί ενάντια στον ανταγωνισμό, εξελίσσοντας την υπηρεσία της για να συμπεριλάβει το πρώτο της κύμα παιχνιδιών Early Access.

Όπως έγινε δημοφιλές από το Steam, το Early Access είναι ένας διαχωρισμός που επιτρέπει στους εκδότες να πωλούν παιχνίδια κατά τα αρχικά στάδια ανάπτυξής τους. Παρόλο που οι παίκτες χάνουν τη θαυμάσια «πρώτη» εμπειρία που παρέχεται μερικές φορές από ολοκληρωμένα παιχνίδια, κερδίζουν μια φωνή μέσα στην αναπτυξιακή διαδικασία που τους επιτρέπει να επηρεάσουν την κατεύθυνση, ενδεχομένως δημιουργώντας ένα ιδανικό παιχνίδι.

Το Discord ξεκινά την πλατφόρμα με τα Descenders, Dinosa Parkasaurus και το εκπληκτικό sandbox RPG Kynseed, πίσω από το οποίο είναι μερικά από τα μυαλά που βοήθησαν στη δημιουργία του πρώτου Fable. Το Visage κάνει επίσης την εμφάνιση του, φέρνοντας μαζί του τα ψυχολογικά στοιχεία τρόμου εμπνευσμένα από το PT που έχει αποδειχθεί αρκετά δημοφιλές στο Twitch. Συνεχίζοντας τα Timed Exclusives, το Mad Machines είναι το μόνο παιχνίδι Early Access που είναι “First on Discord”.

Αν και είναι μόλις πέντε τα παιχνίδια, ο Mike Rose, Director στον publisher No More Robots δηλώνει ότι to Descenders δεν θα ήταν εφικτό χωρίς Early Access.

“Είναι τόσο απλό. Το να δίνουμε στην κοινότητα μας έναν τρόπο να εμπλακεί μέσω σχολίων και χρηματοδότησης μας δίνει αυτό που χρειαζόμαστε για να κατευθύνουμε την εξέλιξη του παιχνιδιού μας προς την κατεύθυνση που θέλουν οι παίκτες. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Η κοινότητά μας είναι εξαιρετικά σημαντική για εμάς και κάνουμε παιχνίδια για αυτούς, οπότε η ανάμιξή τους στη διαδικασία είναι κάτι που δεν θέλει δεύτερη σκέψη.”


Αν ο Θοδωρής aka “Ankh” δεν γράφει ή δεν παίζει κάποιο MMO θα τον βρείτε στο Facebook αλλά και το YouTube.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.