Επιστροφή στα γήπεδα με τον καιρό να προβληματίζει

Η θερμοκρασία πέφτει, το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ κάνει επανεκκίνηση μετά τη διακοπή και η Παρασκευή που έρχεται είναι... black!

Η θερμοκρασία πέφτει, το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ κάνει επανεκκίνηση μετά τη διακοπή και η Παρασκευή που έρχεται είναι… black! 

Που κολλάνε όλα αυτά;
Σκέψου απλά. Έστω, πως θέλεις να πάρεις την κοπέλα σου, άντε τον φίλο σου στη… χειρότερη, και να πάτε να δείτε από κοντά ένα από τα οκτώ παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ, που θα γίνουν το τριήμερο (έχει και Δευτέρα ματς!).

Κράτα το αυτό.

Πάμε στον καιρό. Η πρόβλεψη μιλάει για ήλιο αλλά μέγιστη θερμοκρασία τους 14 βαθμούς κελσίου το Σάββατο, και συννεφιές-βροχές, Κυριακή και Δευτέρα. Νυχτώνει νωρίς, μην το ξεχνάς, η θερμοκρασία κάνει ελεύθερη πτώση όσο ο φωτεινός μας φίλος μας αποχαιρετά (Χριστούγεννα σε 35 μέρες οέο). Ανοιχτό γήπεδο, το αγιάζι θα σας χτυπά, εν ολίγοις κρεβατώνεσαι με συνοπτικές διαδικασίες αν δεν έχεις ντυθεί καλά. 

Συμπέρασμα πρώτο: Θες γήπεδο; –> Θα κάνει κρύο –> Θες καλό και ζεστό ντύσιμο

Κράτα το κι αυτό.

Πάμε λίγο πίσω, ο χρόνος είναι σχετικός οπότε κάνουμε ότι θέλουμε. 
Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου. Ήτοι, Μπλακ Φράιντεϊ. 

Το θέλεις κι αγγλικά; A.k.a Black Friday.

Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ευκαιρίες για αγορές, δηλαδή προσφορές, δηλαδή μισή τιμή, δηλαδή «ΕΥΚΑΙΡΙΑ να ντυθείς καλά γιατί θα πουντιάσεις!». Μία μέρα λοιπόν πριν την αγωνιστική δράση, λύνεις όλα σου τα προβλήματα.

Που όμως;

Εδώ σε θέλω. Τα καλύτερα, σε αθλητικά παπούτσια, μπουφάν και αξεσουάρ, θα τα βρείτε στην INTERSPORT. Running και casual παπούτσια με 39,99€, γυναικεία και ανδρικά μπουφάν με 34,99€, παιδικά μπουφάν με 19,99€ και πολλές άλλες προσφορές σε αγαπημένα προϊόντα με τιμές έως -50%. 

Πάρε λοιπόν την καλή σου ή τον φίλο σου (εντάξει μη φωνάζεις) και πήγαινε σ’  ένα από τα 50 καταστήματα INTERSPORT ή μπες στο e-shop της INTERSPORT για να αγοράσεις τα αγαπημένα σου αθλητικά είδη σε τιμές Black Friday!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.