Χωρίς δράκους το prequel του “Game of Thrones”

Ούτε έναν;O George R.R. Martin μοιράστηκε μαζί μας κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με την επερχόμενη...

Ούτε έναν;

O George R.R. Martin μοιράστηκε μαζί μας κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με την επερχόμενη σειρά prequel του “Game of Thrones”, και αποκάλυψε ότι θα λείπουν πολλά χαρακτηριστικά και ονόματα που γνωρίζαμε, μεταξύ άλλων και οι δράκοι.

Η σειρά θα διαδραματίζεται 10.000 χρόνια πριν τα γεγονότα που μας παρουσιάστηκαν στο “Game of Thrones”. “Τα 10.000 χρόνια αναφέρονται στα βιβλία”, είπε ο Martin σε συνέντευξή του στο Entertainment Weekly (μέσω The Wrap).“Υπάρχουν σημεία όπου οι meisters λένε ότι δεν ήταν 10.000 χρόνια πριν, αλλά 5.000. Προσπαθώ να αντικατοπτρίσω πράγματα της πραγματικότητας σε αυτά της επικής φαντασίας. Στην Βίβλο, μπορούσες να το υπολογίσεις με βάση τις ηλικίες των ανθρώπων. Πλέον έχουμε την χρονολόγηση με άνθρακα και την αρχαιολογία. Αλλά το Westeros δεν έχει κάτι τέτοιο. Είναι στο στάδιο που λένε ‘ο παππούς μου έμαθε από τον παππού του’. Άρα είναι μάλλον κοντά στα 5.000 χρόνια”.

“Αλλά έχετε δίκιο. Το Westeros είναι ένα πολύ διαφορετικό μέρος”, συνέχισε ο Martin. “Δεν υπάρχει King’s Landing, ούτε Iron Throne, ούτε Targaryens — Η Valyria μόλις ξεκίνησε να αναδύεται με στους δράκους της στην υπέροχη αυτοκρατορία που ξέρουμε. Έχουμε να κάνουμε με ένα διαφορετικό και πιο παλιό κόσμο. Και ελπίζουμε να είναι μέρος της σειράς. Η Goldman είναι πολύ ταλαντούχα. Ήρθε από την Santa Fe και συζητούσαμε τις ιδέες της για μια εβδομάδα. Μπαίνει σε μια περιοχή στην οποία δεν έχω μπει στα βιβλία. Έχω πει μόνο λίγα πράγματα. Αλλά είναι καταπληκτική συγγραφέας και μου αρέσει η δουλειά της”.

Η Jane Goldman αναλαμβάνει χρέη showrunner ενώ υπογράφει το σενάριο για τον πιλότο, βασισμένο σε μία ιστορία που εμπνεύστηκε μαζί με τον Martin. Μαζί με την Goldman και τον Martin, στη σειρά θα έχουν τον ρόλο του εκτελεστικού παραγωγού και οι James Farrell, Jim Danger Gray, Vince Gerardis και Daniel Zelman, με τον Chris Symes ως συν-εκτελεστικό παραγωγό.

Η σειρά παραμένει ακόμα άτιτλη, αλλά έχει βρει δύο πρωταγωνιστές, την Naomi Watts (“Gypsy”,”Ophelia”) και τον Josh Whitehouse (Poldark).

Άγνωστες παραμένουν ακόμα πολλές πληροφορίες, αλλά μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για να μαθαίνετε πρώτοι ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο.

Ο 8ος κύκλος του “Game of Thrones” θα ξεκινά από το Winterfell και θα επιστρέψει το πρώτο εξάμηνο του 2019, συγκεκριμένα τον Απρίλιο, με επεισόδια μικρότερα των δύο ωρών. Μέχρι τότε απλά θα κάνουμε υπομονή.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.