Ο Venom εκτοξεύεται στις πρώτες θέσεις του παγκόσμιου Box Office

Τους καταβρόχθισε όλους!Μετά από καταπληκτικό της ντεμπούτο στην Κίνα, το "Venom" συνεχίζει την...

Τους καταβρόχθισε όλους!

Μετά από καταπληκτικό της ντεμπούτο στην Κίνα, το “Venom” συνεχίζει την ανοδική του πορεία στο παγκόσμιο box office.

Σύμφωνα με το Box Office Mojo, η ταινία βρίσκεται στην 84η θέση των πιο κερδοφόρων ταινιών όλων των εποχών, έχοντας ξεπεράσει τα $780,5 εκ..

Αυτό το ποσό την τοποθετεί πάνω από το “Guardians of the Galaxy” (2014) με τα $773,3 εκ. παγκοσμίως και το “Star Wars” (1977) με τα $775,4 εκ.. Το “Venom” πλησιάζει το “Deadpool” ($783,1 εκ.) και το “Spider-Man 2” ($783,8 εκ.).

Όταν πρωτοεμφανίστηκε η ταινία έσπασε ρεκόρ, με κέρδη που άγγιξαν τα $80,2 εκ. Και τη δεύτερη εβδομάδα προβολών της τα πήγε καλά με πτώση μόλις 56,4%.

Το συνολικό ποσό που συγκέντρωσε από τις ΗΠΑ ήταν περίπου $210 εκ. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, τα έσοδά της την κατατάσσουν στην 9η θέση των πιο κερδοφόρων ταινιών της χρονιάς. Προπορεύονται τα “Solo: A Star Wars Story” ($213 εκ.) και “Ant-Man and the Wasp” ($216 εκ). Το “Black Panther” βρίσκεται στην κορυφή με $700 εκ.

Με τέτοια έσοδα, η ταινία βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στην απόκτηση sequel και στην απάντηση του μεγάλου ερωτήματος στη σκηνή μετά το τέλος των τίτλων τέλους.

Την ταινία μπορούν να παρακολουθήσουν και οι νεαρότεροι θαυμαστές, αφού η Sony επέλεξε να την κάνει κατάλληλη και για εφήβους. Σε διάρκεια πλησιάζει τις δύο ώρες.

Τα σκηνοθετικά ηνία έχει αναλάβει ο Ruben Fleischer και πρωταγωνιστούν οι Tom Hardy(Eddie Brock) – ο οποίος θα δανείσει τη φωνή του και στον Vemon – Michelle Williams (ως η γυναίκα του Eddie Brock, Anne Weying, Riz Ahmed ως Dr. Carlton Drake και Jenny Slate. Παραγωγοί της είναι οι Avi Arad, Matt Tolmach και Amy Pascal. H ταινία χαρακτηρίζεται ως “Δράσης /Τρόμου / Sci-Fi”, και θα είναι γυρισμένη με motion capture.

Αυτή δεν θα είναι η μοναδική φορά που θα δούμε τους Hardy-Venom ως ένα πρόσωπο, αφού ο ηθοποιός έχει υπογράψει για τρεις ταινίες συνολικά. “Νομίζω ότι είναι ένας τέλειος χαρακτήρας. Mου αρέσει να τους παίζω και τους δύο. Είναι ένα ορεκτικό, και για την Sony είναι το ξεκίνημα του Venom-verse”, δήλωσε ο πρωταγωνιστής.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε το review μας και να μας πείτε στα σχόλια τη δική σας άποψη για την ταινία.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.